[]

Uzun sureli asiri doz ilac alimi

Esim epilepsi sebebiyle sabah aksam 2250 netrolex kullaniyordu. 9 aydir gunde 5000 mg kullandi yani. Bugun eeg si cekildi baska bir prof. bu ilacin max. dozunun 3000 mg oldugunu ve hemen ilacin azaltilmasi soylemis.

Simdi bu zamana kadar hep fazla doz aldi? Ne yapmali? Bunun ne kadar hasar verdigini gosteren test var mi? Zehirlenme falan olsa anlardik herhalde? Cok tehlikeli bir durum mu? Yarin tekrar dr la gorusucez ama cok tedirginim.


 
Endişelenmeyin hemen. vücut kaldıramasaydı belli ederdi.


  • silver apple  (09.08.18 15:21:14) 
Yüzdelik dilim olarak bakın buna ve endişe etmeyin. 10mg maks alınan ilacı 20mg kullanmak zehirlenmeye ve ciddi problemlere yol açmaz bence. ilaç şirketleri de bu tür ilaçların maksimum dozajlarını epey aşağıda veriyorlar ki ileride bir sıkıntı çıkmasın, başları belaya girmesin diye.
ben concertayı 108 kullanıyordum ki maks dozu 72dir. concerta kokain vari bir ilaç. ciddiyetini anlayın diye söylüyorum.
ki google'a levetiracetam 5000mg diye bir aratma yaparsanı böye sonuçlar geliyor. 5000mg kullanımın olduğunu söyleyen. www.rxlist.com
dert etmeyin.
  • mewthree  (09.08.18 16:32:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.