[]

huawei p20 lite mi alsam?

Merhaba,

üst limitim 2500, istediğim şey öyle profesyonel fotoğrafçı değilim bir iki foto çekiyim instagrama atıyım yeter, hafızası 64 gb civarı olması, hoparlör konusunda pek şeyim yok yeter ki çaldığında duyayım zaten müziği (spotify üzerinden) ya kablosuz hoparlör ya da kulaklıkla dinliyorum. boyutu da iphone 7-8 pluslar boyutunda olmasını istemiyorum. çünkü şuan iphone 5 kullanıyorum ve güncellemeler sorun olmasa bırakmazdım da mecburum artık diyebilirim. x'in büyüklüğünü de beğendim.

şimdi elimdeki seçenekler huawei p20 lite ve nokia 6.1 (2018). hatta şu siteden özelliklerine bakabilirsiniz:

versus.com

neden huawei seçtim, çünkü ön kamera 16 mp ve görüntüsü daha kibar geldi.

başka önerilere de açığım tabi, iphonelar haricinde...

 
Xiaomi Mi Note 3 diyerek ilk taşı atıyorum. F/P canavarı değil allahı desem yeridir.


  • gonion  (09.08.18 13:19:47) 
p20 lite alınır.


  • sutlu nescafe  (09.08.18 13:20:45) 
nokia 8'in kamerası daha iyi, daha ucuz(2000'e tr garantili var) ve android güncellemelerini android one kapsamı altında daha hızlı alıyor, hatta buna gelmeyen güncellemeleri bile alacaktır. donanım olarak zaten amiral gemi model olduğu için daha üstün.


  • Bruce  (09.08.18 13:29:48 ~ 13:30:22) 
uzak dur. şişirme bir telefon. işlemcisi vasat. kamerası hiç iyi değil. o kadar para verilmez. sony xz1'i öneririm onun yerine.


  • bir sevgi faresi jamal  (09.08.18 17:09:31) 
S7 edge, su gecirmemesi, 3600 mah bataryasi amoled ekrani, f1,7 diyaframli buyuk sensörlü kamerası, sd kart desteği ve samsung türkiye garantisi ile yukarıda bahsedilen tüm telefonlardan paket olarak bence daha iyi. Tek tatminsizligi selfie kamerasında yasayabilirsin onu da arka kamerası ile telafi eder. Bunun dışında xz1 batarya dışında iyidir (küçük ekran istersen), xiaomi mi note3, asus zenfone 5 tercih edilebilir.
P20lite işlemcisi ve kamerasi ile orta sınıf bir telefon.

  • karacigerim vur kadehlere  (09.08.18 18:37:40 ~ 18:39:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.