[]

trafik kazası eksper sorunu

bu tarz duyurularımla başınızı şişiriyorum ancak hiç bir bilgi bulamadığım için buraya danışıyorum :(

5 gün oldu kaza yapılalı eksper kazadan sonraki gün gidip aracı inceledi (sürekli arıyorum)

hala herhangi bir rapor oluşturmadı, benim görüp inceleyebileceğim bi belge birşey yok.

trafik kazası sonrasında eksper ne kadar beklenir? eksper raporu sigorta birliği merkezinin websitesi harici bir yerden kontrol edilebilir mi? :(


ne zaman bitecek bu eziyet :'(

 
Raporun tamamlanması bir hafta on günü bulabilir, eksper bakıp onayladıktan ve fiyatta anlaştıktan sonra "tamam yapın" demiş mi servise?


  • John Bloor  (09.08.18 11:31:18) 
hayır henüz araç tamir edilecek yada araç pert gibi bir dönüş yapılmadı.


  • tamam onu da ben yaptım  (09.08.18 11:31:55) 
aslında bu kadar sürmemesi gerek. eksper bakıp servisin öngördüğü onarımları onaylayacak hepsi bu. yani raporu sonra da verebilir dert değil hatta o sizlik de bir şey değil ama en azından servise "şunu şunu yap" demeli ki servis de işleme başlasın. garip bence, eksperi ara darlat biraz.


  • giovanne  (09.08.18 11:44:19) 
kardeş senin eksper yine hızlıymış, bize 5 gün sonra gelebildi. kaza raporu da 2 hafta sonra çıktı.

panik yapmana gerek yok, ''dosyanız oluşturuldu'' diye mesaj geliyor. bize bir hafta sonra da dosyanız sonuçlanmıştır diye ikinci mesaj geldi. sisteme girip baktım %100 suç karşı tarafa verilmişti konuştuğumuz gibi.

ayrıca kazaya karışan diğer araçlarında eksper bilgisi yüklenecek, sadece senin şirketle alakalı bir durum değil. eksperler raporda mutabık kaldığında haber verirler, az beklemen lazım.
  • ada meltemi  (09.08.18 12:20:33) 
3 gün tramer bekleniyo, sonra da parça tedarik ediliyo falan. 5 gün kısa bi süre.


  • Delay Fuze  (09.08.18 14:58:11) 
sigorta ile görüştüm dosya gönderilmiş. araç pert ihalesine girecek dendi. bundan birşey anlamadım, benim aracı şuan satmaya mı çalışıyorlar yani?


  • tamam onu da ben yaptım  (09.08.18 16:44:38) 
Evet. Atıyorum aracın masrafı 20.000. Piyasası da 100.000

İhaleye çıkarıp örneğin 82.000’e alıcı buluyo. Üstüne 18.000 ekleyip sana 100.000 veriyo. 2.000 kar etmiş oluyo. Sen de kazalı araçla gezmemiş oluyosun. 82.000’e alan adam da 10.000’e ustasına yaptırıyo. 95.000’e daha uygun fiyatla satıyo. Herkes kazanıyo.

Tabii aracı toplayıp satan adam çakalsa o ayrı. Kazalı olduğunuzu söylemeden satarsa alan adam zararlı çıkıyo.

Rakamlar temsili. Ben de sigorta ekspertiz işindeyim ama oto dışı. Ofiste oto bölümü de var. Mühendislik sigortaları branşından biliyorum biraz farklı olsa da.
  • Delay Fuze  (09.08.18 18:12:39 ~ 18:14:12) 
@Delay Fuze

çok teşekkür ederim.
  • tamam onu da ben yaptım  (10.08.18 10:22:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.