[]

poster asmak için yapıştırıcı hamur?

Selam arkadaşlar,

Poster aldım fakat bantla duvara asmak görünüş açısından berbat oluyor. Duyduğuma göre yapıştırıcı hamur çeşidi varmış hem poster arkasında olduğu için görsel olarak etkisi yok hem de duvarı bant gibi haşat etmiyormuş.

Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? duvara zarar vermicek şekilde ve görsel olarak postere etki etmeyecek ne kullanabilirim?

Teşekkürler...

 
diş macunu sürmek en iyi çözüm oluyor genelde.


  • enki  (06.03.10 12:01:29) 
bantı yapışkanlı tarafı dışa gelecek şekilde bilezik haline getir ya da çift taraflı bant kullanın. edit: aslında posterine göre çeitli renk ve şekilde bant yapıştırmakta hiç fena durmaz


  • hoot  (06.03.10 12:11:02 ~ 12:11:50) 
hoot'un dediği gibi yapıyorum ama ben de büyük posterler de sorun yaşayabilirsin, duyuru'da poster diye arama yap böyle epey duyuru var oralarda cevap bulursun kesin.


  • baldur  (06.03.10 12:15:36) 
yapıştırıcı hamur gayet iyi bu konuda. koçtaş gibi marketlerden edinebilirsin. duvarın boyasını kaldırmıyor ancak cok uzun sure beklediğinde duvarda hafif bir leke bırakabiliyor. onu da ıslak bir bezle silerek halledebilirsin.


  • eksielma  (06.03.10 12:20:13) 
(bkz: tack it)


  • nl extreme  (06.03.10 12:28:18) 
kırtasiyeler de falan bulabilirsin uhu,pritt,faber castell gibi birçok markanın böyle ürünleri var.
(bkz: patafix)

  • sealth  (06.03.10 12:54:35) 
Arkadaşım 3M Firmasının Command™ Resim, Poster Bantları ve Çerçeve Askıları uygun bunun için.

Yapışır tutar, iz bırakmadan çıkar!

Çift taraflı yapışkanlı yedek bantları ile uygulanan Command™ askılar çerçeve, resim ve poster askıları grubu ile evlerinizde dekorasyon alternatifi sunar. İstenildiğinde iz bırakmadan çıkarılabilen Command™ askıların duvarınızda çivi deliği oluşturmaması sayesinde uygulama kolaylığı sağlar. Command™ askıların kullanıldığı yüzeye iz bırakmadan çıkarılması ve yedek bantları ile tekrar uygulanabilmesi sayesinde istediğiniz zaman tablo, resim bantlarının yerini değiştirebilirsiniz.

Linki de şu: solutions.3m.com.tr
  • floydp  (17.03.10 16:36:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.