[]

Çalışırken iş görüşmesine gitmek

Selamlar,

Ben bu konuda oldukça zorlanıyorum. Halihazırda çalışırken, işiniz varken yeni bir iş görüşmesine nasıl gidiyorsunuz? İzin almak için yalan söylemem gerekiyor. Bundan önce 3 iş değiştirdim. Üçünde de zaten öncesinde ayrıldığım için zor olmamıştı.

Bu işlerin genel olarak 'raconu' nedir? Keşke açıkça söyleyebilsek İK'ya ama nerede...

İzin almak için neler yapıyorsunuz? Aydınlatırsanız sevinirim.

Teşekkürler.

 
dişçiye gideceğim veya aileden birinin rahatsız olduğunu söylerim.


  • slava  (08.08.18 13:12:51) 
Ben de aynı dertten aşırı müzdaribim. Çakıldım kaldım şimdiki iş yerine bu sebep yüzünden. O aldatıyormuş, bi işler karıştırıyormuş, kötü bişey yapıyormuş hissi içini kemiriyor. Bence bu konuda izin almak için atılan yalanların hepsi mübah zira ik'ya doğruyu söylersen o saatten sonra ne böyle senle ne de sensiz durumu oluyor, yola çıkmış oluyorsun ama yolda değilsin, geri dönsen gidicisin, gideceksen niye duruyosun falan derken öf içim daraldı.


  • onemoremile  (08.08.18 13:15:16) 
bankada işim var. en güzel yalan bence. sağlık ile ilgili birşey söyleyince nasıl oldun iyi misin falan diye sorular gelebiliyor.


  • hononu  (08.08.18 13:19:18) 
Sakal kesmek gibi bir derdin yoksa daha kolay.

Herhangi bir bahane uydurup gideceksin. Zaten yarım gün izin alınıyor.
  • kablelvuku  (08.08.18 13:20:05) 
Yuksek lisans danışman hocam çağırıyor diyip.


  • passive aggressive  (08.08.18 14:11:07) 
resmi dairelerde işim var


  • essoist  (09.08.18 04:09:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.