[]

Geceleri uyuyamiyorum, portatif klima alayim mi? Klima mi taktirayim?

Bu yaz geceleri bir acayip, sicaktan gunlerdir uyuyamiyorum. Vantilator acsam kesinlikle hasta oluyorum aninda carpiyor. Vantilatoru acip kendime degil de baska yone cevirsem hic faydasi olmuyor yine uyuyamiyorum.

Klimadan baska care yok diye dusundum. Klimayi hafif acarsam carpmadan serinletir heralde. Bu yuzden portatif klima alayim dedim ama internnette bakindim herkes cok gurultulu kafa kalmiyor insanda diyorlar. Bu sefer de gurultuden mi uyuyamayiz?

Nasil basa cikacagim ben bu sicak belasiyla?
Vantilator klima gibi seyler beni aninda carpiyor normalde. Sicak seven adamim ben. Fazla serine gelemem, ruzgara hic gelemem. Ama bu yaz bir farkli, ben hic gece sicaktan uyuyamadigim olmazdi.

Ne yapalim simdi portatif klima sacma mi? Tek care duvar tipi klima taktirip gece dusuk ayarda calistirmak mi ya da?

Birkac haftadir yasam kalitem yerlerde surunuyor.

Edit: Bu fiyatlara normal klima var mi gercekten yoksa bunlar hicbir halta yaramayan cihazlar mi?
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
Kurulum da dahil diyor. Ben klima taktirmayi 6-7bin TL falan saniyordum, bunlardan birini alip taktirsam is gorur mu? Odam kucuk.
Portatifi diger odalara tasima sansi var tabii.

 
1 ay once aldim. Evet gurultu var ama bir sure sonra kulak alisiyor. Bir de kendisinin borusu var onu disari vermek gerekiyor. Aparati var ama pencere acik kaliyor. Ben pencerenin camini kestirdim boruyu ordan verdim eger oyle bir sey yapabilecekseniz alin o pencere aparatiyla verimli olmuyor.


  • goodman  (08.08.18 11:56:40) 
blyss'nin portatif klimasının olduğu bir odada çalışıyorum. 4-5 modu var klasik olan aşırı ses yapıyor bana göre çok rahatsız oluyorum. sleep modu var o o kadar sesli değil, ama daha az hava geliyor herhalde.


  • Olric  (08.08.18 12:21:40) 
evapolar.com

bende türkiyede bulsam şundan alicam ama yok sanırım
  • baknedicem  (08.08.18 13:08:51) 
ya klima al yada o portatif olayına hiç girme bin pişman olursun.

portatif aldık, hayale kandık, bi işe yaramayınca ( o kadar ses ) gittik paşa paşa klima aldık.
  • ogretmen bey  (08.08.18 13:22:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.