[]

starbucks kart veya uygulama

faydalı mı? baya tüketir oldum bu aralar buradan kahve




 
15 bardak kahveye 1 bardak hediye. Ben kullanıyorum arada ekstra vs veriyor.


  • lata  (07.08.18 22:59:03) 
benim paranoyaklığım da olabilir ama uygulamasına kayıt olmak için onaylaman gereken maddeler diğer uygulamalara göre çok daha agresifti. tüm bilgilerin, rehberindeki kişiler de dahil olmak üzere diğer firmalara satılabilir edilebilir gibi bir çok madde vardı. her uygulama istiyor tabi bunu ama, en azından kendi şirket toplulukları dışına çıkarmayacaklarını söylüyorlar. Bu uygulamada ise bildiğin arada kameradan fotonu çekip dalga geçebiliriz maddesi eksik. (Abarttım kabul)
Bir de bahsi geçen çoğu firma arap firmasıydı. onaylamadım uygulamayı sildim. 15 kahve alıyorsam 16. kahveyi de alırım. Ödeme kısmı zaten kolay, temassız pos makineleri var.

  • diyanet takvimi  (08.08.18 00:01:55) 
Faydalı, şimdi baktım 9-10 tane kahve birikmiş beleş. Arada bi ekstra mesela tatlıya çat diye 15 yıldız veriyor falan. Her türlü loyalty programı iyidir.


  • roket adam  (08.08.18 01:00:02) 
Diyanet takviminin dediği gibi bir durum yok iPhone’da. Rehbere erişimine izin vermedim ben istemedi de.


  • Mcfly  (08.08.18 06:28:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.