[]

Diş arası fırçası

Merhaba,

Diş arası fırçaları neden bu kadar pahalı? 35 tl verdim. Yok farklı boylarda yok yabancı marka filan dedi en kaliteli dedi.

Siz hangi marka ve türü önerirsiniz acaba?

Bir de bunlar tekrar tekrar kullanılınca enfeksiyon riski oluşmaz mı? Kullandıktan sonra yıkıyor muyuz? Dokunarak yukasam daha fazla mikrop bulaşır gibi geliyor. Alkolle mi temizlemek lazım?

Saygılar

 
5'li paket olanlar 30 lira otalama, evet çok pahalı ama taneye vursan birşey değil aslında.

Yıkayıp kurularsan peçete ile sorun olmaz sanırım, zaten kısa sürede deforme oluyor atıp yenisini kullanıyorsun.
  • John Bloor  (07.08.18 13:43:57) 
en son sekizlik tepe aldım (turuncu renk). yirmi küsür lira verdim. iki üç haftada bir atıp yenisine geçiyorum. her fırçalamadan sonra suya tutup kılıfına sokuyorum. senin dediğin mantıkla diş fırçasını da tekrar kullanmamamız gerekiyor. bir şey olmaz herhalde.


  • sir gawain  (07.08.18 13:49:32 ~ 13:50:15) 
evet çok çabuk bozuluyorlar. 1 hafta mı kullanmak lazım acaba her bir fırçayı?


  • mertozkoy  (07.08.18 13:50:43) 
Kullandıktan sonra su ve sabunla yıkıyorum.

Rossman'larda daha ucuza satılıyor, şimdi markanın adını unuttum, hatırlarsam editlerim. Bir pakette çok daha fazla sayıda ve daha ucuza oluyor. Bence bir fark yok arada. Kaliteli marka olanın kapağının olması iyi.
  • peggy  (07.08.18 13:52:24) 
Rossmandan 50 lik olanını almıştım geçen yıl. Onlardan alın. Gratiste de diş ipli olanlar 9 tl.


  • curukturpkokusu  (07.08.18 13:53:06) 
tepe marka bizim fakültede hastalara önerdiğmiz marka. hangi renk kullanıyorsunuz bilmiyorum ama zaten tüylerden anlarsınız fırçanın ne durumda olduğunu. üstünde bakteri birikmesi olası ama normal diş fırçasında da birikiyor zaten.
kullandıktan sonra üzerinden su akıtın ve ÜSTÜNÜ KAPATMADAN kurumaya bırakın. içinden kap çıkıyor fırçasını örtmek için onu kullanmayın çünkü fırçanın kurumasını engelliyor.

  • neverlose  (07.08.18 20:34:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.