[]

flort ile tatile cikmak

arkadaslar 1,5 aydir arasi gorustugum bir kiz var. kiz en basta ciddi iliski bakmadigini soylemisti. ben de tamam dedim, o zamandan beri takiliyoruz, beraber zaman geciriyoruz ortalama 2-3 gunde bir bulusuyoruz vs.
yalniz epey uzun zamandir tatile gitmek istiyordum bir yere ve uygun bilet bulunca aldim, bileti alma zamanim kizla ilk tanistigim gunlere denk geliyor, simdi ise o benle tanismadan once baska bir yere tatil ayarlamisti, benim de simdi haberim oluyor ve beni de davet etti simdi. simdi ben kendi basima tatile gidecegimi nasil soyleyeyim? kizin tepkisi ne olur? sogur mu, keske ben de sana soylemeseydim diye mi dusunur? ya da ben de onu benim tatile mi davet etsem ayni zamanda onunkini kabul edip? bilmiyorum su anda sevgili degiliz ama oraya dogru ilerliyor gibi sanki, ikimizin de bulundugumuz ulke de kalici vizemiz yok, yani bir nevi yakin gelecegimiz de mechul. ne diyorsunuz?



 
belirsizlik içinde gerek yok. sekste yoksa topuklarına baka baka dönersin. :D


  • datnet  (07.08.18 09:15:13) 
go go go hacı abi.. devam yani.


  • xdenizx  (07.08.18 09:18:02) 
hocam dürüst ol. ben tatili senden önce ayarlamıştım de geç.kimse bundan dolayı soğumaz.


  • lcha  (07.08.18 09:27:40) 
Hocam senden once ayarlamistim ben tek gidecem falan deme sakin.
Bileti iptal et kizla birlikte git. Geleceginiz mechul diye ani da mi yasamayacaksin? Git takil, gittigi yere kadar devam edersiniz. Yaslaninca bu gunleri ararsin:) Tek basina sap sap tatil yapma.

  • stavro  (07.08.18 11:05:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.