[]

Kamp çadırı alıyorum

Hey
İyisiniz umarım.

www.decathlon.com.tr
Kullanan, öneren ya da üstüne biraz daha koy şunu al diyen var mı?
Yoksa alayım gitsin mi?

 
ben 2 secs modelini beğenmiştim. kurulumunu bir kontrol edin.


  • ozdek  (06.08.18 22:02:57) 
@ozdek, 2 secs'lere baktım evet. Ancak tavan yüksekliği ve havalandırma gibi sıkıntıları var.
Bunun da çok zor bir kurulumu yok aslında.
Teşekkürler öneri için.
  • vonkhar  (06.08.18 22:05:30) 
bunun yerine 2xl modeline bakabilirsiniz. onundeki kucuk balkon cok is goruyor (kirli ayakkabi, backpack vs.vs. koymak icin ideal bi bosluk var orda.

fresh and black 2xl'tan genel olarak memnunum. fresh&black bi klima degil ama diger cadirlara nazaran 2-3 saat daha fazla uyuma imkani sagliyor yerine gore. bu acindan basarili. ayrica icinde isik yakabilirsiniz. (disari isik sizmiyor).

2sec modelindense normal olani tavsiye edebilirim. 2sec'i tasimasi sikinti seklinden oturu. ondan da onemlisi tavani alcak.

kurulumu max 3-4 dakika zaten.
  • brkylmz  (06.08.18 22:46:06 ~ 23:29:28) 
hiç düşünme al.
2 dakikada kurup 3 dakikada toplarsın.....
en derin uykularını da uyursun......

iyi ki almışım.....
  • 2 tostos turan  (06.08.18 23:17:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.