[]

ayşen gruda'nın cevapları çok itici değil mi?

eksisozluk.com

yani çok bildiğim biri olmasa da iyi bir intibaı vardı kafamda ama şu cevapları gördükten sonra acayip soğudum kadından. ne itici biriymiş yahu. öyle değil mi sizce de?


 
bana samimi geldi. Kadın goygoy peşinde değil, kısaca ekmeğimizin peşindeyiz bırakın romantikliği demeye getirdi.


  • goodman  (06.08.18 21:57:10) 
Biraz ukala evet. Yine de sempatik buluyorum hala ben bir iki cevabı dışında


  • pastörizesüt  (06.08.18 21:57:33) 
bence gayet içten herkese boncuk dağıtayım türünde değil saçma sorulara lafı koyuyor. ben çok sevdim.


  • dedim dedim de kime dedim  (06.08.18 22:01:28) 
Samimi olmamasıyla tanınan ilk akla gelen ünlüleri düşünün. Soru cevaba katılsa herkese nazar boncuğu dağıtır, iyilik timsali davranıp artı puan kapmaya oynardı. O kişilerin tersi gibi düşünün. Samimi taklidi yapıp itici olmaya gerek yok.


  • laptu  (06.08.18 22:01:34) 
Değil.


  • Amaranta ursula  (06.08.18 22:04:03) 
eksisozluk.com Bu da mı samimi


  • pastörizesüt  (06.08.18 22:07:20) 
Kendince bir üslubu var sanki, buram buram itici gelmedi bana. Ya da Kalben vakasından sonra artık hiçbir şeyi itici bulamıyorum. O neydi gıı ne iğrenç bir karıymışsın sen kalben


  • bahcemaruf  (06.08.18 22:09:23) 
bu arada gecekondu'da yoktum demiş ama www.youtube.com


  • Tears of Devil  (06.08.18 22:09:45) 
ayşen gruda'nın tipini çok sevimsiz ve ters buluyordum ben. linç yiyeceğim ama, güler yüzlü birine benzemiyor ki hiç. :D cevapları da çok itici.


  • nice tnetennba  (06.08.18 22:13:08) 
Biraz baktım, çok bir şey göremedim açıkçası.


  • doxanikee  (06.08.18 22:41:29) 
Tam bir balon, orta yaşlı abartısı


  • owaki  (06.08.18 22:56:00) 
Bence bunamış.


  • yirmisantim  (06.08.18 23:25:42) 
Genel olarak dobra ve net yapısı var ama itici olduğu yerler de var maalesef. Birincisi, yaş konusunda hâlâ "Teyze mi diyorsun ayol bana?" diye çıkışıyor. Bu memlekette hepimizin hamurunda yaşa bağlı olarak hitap etme olayı var. İnsanların evlerine çeşitli yapımlarla konuk olmuşsun, insanlar seni kendi kültüründen bir parça olarak görüyor ve bahsettiğim durumdan dolayı teyze vs diyor. Özellikle kadınlar buna niye alınıyor, anlamıyorum. Erkek bir sanatçı bunu takmaz bile. Ayşen Gruda hâlâ "Teyze senin babandır" diyebiliyor. Sanki teyze olmak kötü bir şeymiş gibi. E, yaşlısın, neden kabullenmek yerine politik doğruculuk türetiyorsun durduk yere?

İkincisi, yine millet hâlâ vefa ve saygı gösteriyor. Belleklerinde yer etmiş olayların arka planını soruyor. Hooop, Ayşen Gruda yine ateş püskürüyor.

Tamam, eski zaman ağlaklarına "Gözünü aç yahu, oradan bir kopun!" diyor, "Ayşin ibli şimdiki iyincilir ni kidir birbit" diyenlere "Yoo, gayet iyiler" diyor. "Ayşen abla mükemmelsin, seni aşşşşırı seviyorum, keşke ekranlara dönsen" diyenleri "Demek ki pek de takip etmiyorsun. Zaten yeni yapımlarda da rol alıyorum. İzlemiyorsun belli ki" diyerek bozuyor. Ama bahsettiğim bu iki durum itici hale getiriyor yer yer.
  • m e b  (06.08.18 23:27:15) 
cevapları sözlüğe özel değil, o öyle biri zaten. aksi bir kadın.


  • Neill  (06.08.18 23:48:28) 
Katıldığı programları izleyip kadının tavrını gördüğünüzde samimi, dobra, fırlama ve biraz srrt bir karakteri olduğunu görürsünüz. Malesef iletişim yazıyla yapıldığında cümle sonuna gülen emoji koymadığımızda ters bir şey yazmışız gibi oluyor. Yazılı iletişimde bir sıkıntı var. Halini tavrını ses tonunu göremediğimiz için hakaret etmiş gibi zannediyoruz. Ama Ayşen Gruda tatlı tatlı lafı gediğine koyan birisi.


  • uepuey  (07.08.18 00:17:58) 
Sanki soruları ben sormuşum da yerden yere vurulmuş gibi hissettim kendimi, gerçekten rahatsız edici. :/


  • benim adim fts  (07.08.18 00:32:17) 
Sözlükçü arkadaşlar sevdikleri kült filmlerin oyuncusuyla karşılaşmanın verdiği heyecanla sorular sormuşlar. ama o filmler onun için birer bitirilmiş iş. umurunda değilmiş, gibi bırakın bunları dercesine yorumlar yazmış. buna bir şey demiyorum zaten 40 yıldır aşağı yukarı aynı sorular sorup duruyordur.

ama diğer konularda da suya sabuna dokunmadan geçiştirici cevaplar vermesi gözümden kaçmadı.

bana da itici geldi ama umrumda degil.
  • tabudeviren  (07.08.18 00:53:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.