[]

Eryaman mı Turkuaz Toki mi? (eski ev vs yeni ev)

Aynı paraya turkuazda 95 m2 2+1 sıfır daire bulabiliyorken eryamanda 50-60m2 1+1 bakımsız evler bulunabiliyor. Eryaman sosyal açıdan çok daha üstünken turkuaz tam bir mahrumiyet bölgesi. kendi aracım olduğu için ulaşım turkuazdan daha rahat.

aklıma gelen artı eksiler bu şekilde eryaman tabi ki daha çekici ama turkuazın da geniş evleri daha çekici geliyor. siz ne dersiniz dostlar daha güzel mahalle için eski ve küçük evlere mi katlanmalı yoksa güzel ev için sapa mahalleye mi katlanmalı çok kararsız kaldım.


 
eryamanda sosyal açıdan ne var? arada biz erkek arkadaşımla kebap yemeye filan gidiyoruz. onun dışında bişey yok ki sosyal açıdan. sessiz sakin bi yer sadece.

bu açıdan bakınca sizin artı eksi listesi yanlış bana göre.
  • elorelia  (06.08.18 17:39:31) 
Eryamandan alacağın 1+1 ler için "kötü ablalar" ile koyun koyuna yaşayabilirsin. Eryamanda 1+1 olan her bina her zaman risk. Ben girmezdim.


  • kablelvuku  (06.08.18 17:51:57) 
@elorelia ne biliyim işte 3-5 çarşı avm felan varya o yüzden dedim. turkuaz da 1-2 tane market var 1-2 tane de lokanta var başka da bişey yok. eryamanda bi dünya market cafe restoran felan var sosyallikten kastım oydu


  • genc irisi  (06.08.18 17:56:20) 
hee sosyallik derken onu kastediyorsun... yani turkuazı bilmiyorum ama bunlar hiç yoksa evet sıkılabilirsin. ama tek yaşıyorsan civarda arkadaşın yoksa bin tane kafe olsa ne işine yarayacak, yine çıkıp oturmazsın ki.

eryamanda memur kadın arkadaşım 1+1de oturuyor iki üç senedir. yani kötü ablalar muhabbeti tamam ama şu ana kadar bi olay çıktığını duymadım ben. göze alınabilir bi risk.

tabi dediğim gibi arkadaşın ve çevrene bağlı. yoksa nerede oturduğunun pek önemi yok. hele araba varsa.
  • elorelia  (06.08.18 18:07:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.