[]

#WeAllErdogan ne demek?

Ara ara twitter'da populer olan bir hashtag bu, su anda 128 bin paylasim gozukuyor mesela, Erdogan destekleyen tweetler anladim da...

Ingilizcem de iyidir, ama "WeAllErdogan" ne demek anlamiyorum? We All Erdogan diye bir sey olmaz yani... Ne demek istiyorlar?


 
Hepimiz erdoğanız demek işte. Ne olacağdı


  • Godless  (06.08.18 00:20:07) 
Hepimiz Erdogan'iz demek degil ki.. #WeAreAllErdogan olsa ok ama degil, baska bir sey olmali. Sadece bugun de cikmadi bu yani secim gunu falan da vardi. Oyle bir kalip var desen yok yani. "We All Bilmemne" gibi bir kullanim da hayatimda gormedim.


  • robokot  (06.08.18 00:23:04 ~ 00:24:08) 
Yanlis yaziyorlar bence


  • chezsoi  (06.08.18 00:30:01) 
bana da oyle geliyor ama boyle grafik dizaynlar falan parti icinden falan yapiyorlar paylasiyorlar, aralarinda ingilizce bilen birileri vardir herhalde?

ben kendim yanlis biliyorum boyle bir kalip var diye supheye dustum acikcasi, eksi sozlukte basligi bile yok mesela herkese normal geliyor demek ki? yoksa muhalefet boyle seyleri dalga konusu yapmakta gecikmez. ben bunu bir kac aydir goruyorum yani.

pbs.twimg.com

pbs.twimg.com

pbs.twimg.com

bunlar ne ola ki?
  • robokot  (06.08.18 00:32:55 ~ 00:34:52) 
Tony montananın you all a bunch of fuckin assholes lafı vardı scarface’de.


  • sekerse tehlike  (06.08.18 00:38:23) 
konusma dilinde var tabii oyle seyler, yutulan kelimeler vs. ama bir pankart hazirliyorsan oyle yazmazsin yani esprili olsun diye yapmiyorsan.


  • robokot  (06.08.18 00:42:53) 
konuşma dilinde var, hatta you all yerine y'all da var ama bunların konuşma dilleri bu değil :D

ben de oyumu ingilizce bilmemekten, hatadan kullanıyorum. işin kötüsü, dediğin gibi ne muhalif ne destekçi kimse farketmemiş herhalde.

yani mesela memur-sen'de de biri çıkmamış bu pankarta da itiraz edecek;
s1.eksiup.com
  • air  (06.08.18 01:29:01) 
demek istedikleri hepimiz erdoğanız. demek istedikleri anlaşılıyorsa demek ki istedikleri mesajı öylede böylede veriyorlar.


  • mikahakkinen  (06.08.18 10:30:38) 
Ingilizcen iyi oldugu icin anlamiyorsun belki de. Hepimiz erdogniz demek eksik de yazilmis olsa. O amacla yazilmis.


  • stavro  (06.08.18 10:54:30 ~ 10:56:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.