[]

Su Sayacım Çalındı

Merhaba,

Suyumun kesik olduğunu fark ettim. Vanayı kontrol etmek için dairenin dışında bulunan vanaları kontrol etmeye gittim. Ama sayaç çalınmıştı.

Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? Bunun bir çetesi falan mı var? Ne yapmam gerek bu durumda?

 
Geçen sene aynı durumu yaşadık;
1. Önce en yakın karakola gidiyorsun. Durumu anlatan bir dilekçe yazıyorsun. Memur seninle eve geliyor ve bir tutanak tutuyor.
2. O tutanakla sular idaresine gidiyorsun. Gerisi artık idarenin işi.
  • flo  (05.08.18 22:22:51) 
merak ettim araya gireyim, su saatini kim neden caliyor? bir piyasasi mi var? herkesin su saati acikta yani para edecek brir sey olsa herhalde hirsizlar su saatli daire birakmazdi, ilgincmis...


  • robokot  (05.08.18 22:32:45) 
bir tek sizinki çalındıysa üstündeki rakam için çalınmış olma ihtimali geldi aklıma bi tek.


  • n62  (05.08.18 22:35:29) 
çalıyorlar. baya bildiğiniz emek harcayıp güpe gündüz çalıyorlar hemde. yan binamda polisin dairesinden çaldılar kovaladık falan ama yakalayamadık. saatin içinde muhtemelen bakır falan olabilir. yoksa saatin sıfırı 50tl.


  • kaybeden adam  (05.08.18 23:01:27) 
ben de haberlerde izlemiştim, su sayacı satan birinin işi gibi gelmişti bana.


  • valkin rockefeller  (05.08.18 23:04:02) 
zevkine, sırf heyecan için bu işi yapanlar varmış. (kaynak: haberler)


  • binder dandet  (05.08.18 23:28:36) 
Öyle boşta duruyor. Apartmandan toplam 4 tane çalmışlar.
Bugün yenisi için başvuru yaptım.

  • Efiloğlu  (06.08.18 10:41:46) 
Tanesini 1o liraya satıyorlar hurdalıklara, sanırım üretildiği maden normal demir değil. İçinde sarı filan var herhalde, sıfırı 50-60 TL denildiği gibi.

Genelde binaya girince komple bütün dairelerin saatlerini çalarlar, sizin bir tane çalındıysa yine iyi.

Ne tuhaf di mi, hırsızlar arsızlar kanundan polisden hapisten korkmuyor, biz normal vatandaşlar ise iskiye gidip saatim çalındı demek için bile ne yapacağımızı şaşırıyoruz!
  • John Bloor  (06.08.18 10:58:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.