[]

Instagramdan Satış Yapanlar

Merhabalar genç girişimciler.

Sorum aslında sadece Instagramdan satış yapanlara değil, online olarak iş yapan herkese.

Biz Instagram üzerinden kendi tasarladığımız çantaları satıyoruz. Genelde yazlık çantalar. Nisan, Mayıs, Haziran çok iyi geçmesine rağmen Temmuzun başından itibaren resmen satışlar durdu. Ne yaparsak yapalım satışları hızlandıramıyoruz. Ciddi indirim bile yaptık, yok, tıkandı resmen.

Sizde durumlar nasıl? Satışlar yavaşladı mı yoksa devam mı?

 
6 yildir instagramda satis yapan cok tanidigim oldu. Tekstil,canta, ayakkabi satanlar hep yerinde saydi, cunku istikrarlari olmuyor, sezon moda surekli degisiyor. Zararina bile satilamayan modeller cikiyor. Oysa diger sektordekiler surekli buyuyor. En yakin arkadaslarimdan biri taseron isci olarak calisirken instagram satisina basladi bugun nisantasinda magazasi, 400 k takipcili aylik 50 bin tl ciroli bir instagram sayfasi ve bes personeli var.
Sorunuza gelecek olursak, insanlar tatilde. Eylul gibi bir tik daha açılır işleriniz ama yanlis sektordesiniz onu soyleyeyim

  • a summer day  (05.08.18 20:44:14) 
@a summer day, tam olarak içimi okumuşsun, ben de dün bir sohbette "acaba yanlış sektörde miyiz?" diye sordum ortağıma. hakikaten öyle sanırım. Peki hangi sektörleri öneriyorsun? arkadaşın hangi sektörde mesela? potansiyel nerede?


  • aradaki uzaklik  (05.08.18 21:01:10) 
Takı sektöründe sezon yok, takı olabilir.


  • bambum  (05.08.18 21:11:15) 
Merhaba instagram alakalı değilde tüm e-ticarette bir yavaşlama söz konusu. bunun sebebi insanların yoğun bir şekilde tatile gitmesi. etstur bayisi (5 şubesi var) arkadaşım 11 yıldır tatil satıyorum ben böyle bir yıl görmedim diyor. bizimde e-pazaryerlerinde mağazalarımız var, satışlar %60 düştü. bizim analizimize göre herkes tatilde. enterasan bir süreç. Geçen sene bu kadar daralmamıştı ancak bu sene online satışlarda hem dolar kuru, hem tatil havası, hem seçimler, hem mevsimsel etkiler derken durum bu.

kısacası herkeste aynı...
  • ogretmen bey  (05.08.18 21:16:23) 
Ozelden yazarsaniz yardimlasalim.mobildeyim de.


  • a summer day  (05.08.18 21:17:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.