[]

Kuruma rapor ne zaman verilir?

Merhaba,

Çalıştığım kurum(devlet kurumu) izin konusunda biraz sıkıntı çıkardığı için rapor almak durumunda kalacağım. Yarın sabah rapor alacağım 4 gün için. Bu raporu kuruma ne zaman vermeliyim? Müdürü ne zaman aramalıyım? İlk defa böyle bir şey yapıyorum, bu işin usülü nedir?

Bir de 4 günlük bir hastalığa ihtiyacım var.
Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

 
Hastalık üst solunum yolu enfeksiyonu.

Rapor nasıl verilir? Nasılı yok, bir arkadaşına versen o teslim etse bile olur.

Ohal dönemi rapor sıkıntılıydı eğer halen öyleyse alamama durumun var. Doktorlar çok sıkı bu aralar rapor konusunda.

Bir de fenne uygunluğa gitme durumun var yalan rapordan ötürü. Hakem hastaneye sevk edilebilirsin.
  • bos gezenin bos ustasi  (05.08.18 10:18:22) 
faks çek, mail at, telefonla söyle sonra elden götür hepsi olur. hiç haber vermeyip işe başladığın gün de götürebilirsin, teorik olarak bir problem olmaz ama pratik de mimlenebilirsin. bir de izin isteyip alamadıktan sonra bu rapor işine giriyorsan ve zor bir amir varsa üstte dedikleri gibi hakem hastane olayına bile girebilirler.


  • nrmnm  (05.08.18 10:48:13) 
@nrmnm
O ihtimalden çekindiğim için izin istemeden doğrudan rapor yoluna gidiyorum.

Yani mesaiden önce mğdüre haber vermek gibi bir zorunluluğum yok değil mi? Sast 10da arayıp ben hastayım doktor da 4 günlük rapor verdi fakslıyorum aslını da cuma vereceğim desem normal şartlarda sorun çıkmaz değil mi?
  • but that was just a dream  (05.08.18 10:56:23) 
Şimdi memur amirin en kısa sürede haber vermekle mükellef. Hastaneye yatmadıysan, grip oldum haber dahi veremedim demek kabul edilmez.
Bir de inatlaşma üzerine rapor aldıysan heyet raporu bile isteyebilir amirin.

  • renegade  (05.08.18 11:32:30) 
ne demek hiç haber vermeden git, anlamadım. böyle iş olur mu? haber verin mutlaka.


  • iddaaci  (05.08.18 12:32:35) 
Hastalık vertigo.
Çok başın dönüyor. Kulak çınlaması ve mide bulantısı da var. Dengeni kaybediyorsun yürürken, gözlerin kararıyor.

İstenildiği kadar rapor verilebilen bir hastalık. Ve hasta beyanına bağlı.
  • mutlusismankedi2015  (05.08.18 14:43:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.