[]

tavuk sote ayarında yemek yapmak

selam.

biraz kısıtlı imkanlarda yemek yapıyorum, düdüklü tencere gerektirmeyen, temel malzemelerle yapılabilecek ve tavuk sote kadar uğraştıran yemek tavsiyeleriniz ne var? mantar sote geliyor aklıma, kıymalı bir şeyler de olabilir. kırmızı etle pek uğraşmadım. düdüklü tencere gerektirmesin bi de, o yok elimde.

yani soğan biber domates ile tavada veya tencerede yapılabilecek yemekeler arıyorum.

 
Taze fasulye


  • nax  (04.08.18 16:03:58) 
Bezelye, patates yemeği, yesil mercimek


  • westblack  (04.08.18 16:19:33) 
fasulye nohut ıslatma imkanım yok. mutfağa girince yemeği yapıp çıkmam lazım. pansiyonda kalıyorum, odada fasulye ıslatamam yani. patatesin haşlanması uzun sürmüyor muydu? düdüklüde yapıyordum patatesi eskiden ben, tencerede yapmadım hiç.


  • icim urperiyor  (04.08.18 17:20:57) 
Haşlanmış şekilde alabilirsin marketten nohutu,fasulyeyi


  • jackinkırıkkalbi  (04.08.18 20:57:18) 
Taze fasulyeyi islatmiyoruz zaten.


  • nax  (04.08.18 21:06:03) 
mercimekli köfte, salata veya cacık

kıymalı-domates soslu makarna, ayran

köfte, patates püresi, salata

mercimek çorbası,
humus,
biber, kabak patlıcan, domates... sebze sote,
patates salatası,

dil peynirli, ezine peynirli, eski kaşarlı veya sebzeli omlet
  • idexo  (04.08.18 21:19:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.