[]

Beyaz eşya

Yakın zamanda eve çıkacağım. Şekilci ve güvenilirlik secdalısı bi insan olduğum için beyaz eşyaları parası neyse verip Bosch, Siemens vs almayı düşünüyorum.

Yeni evlenenler falan daha iyi bilir sanırım. Buzdolabı, çamaşır makinesi, fırınlı ocak içeren toplu kampanyalar var mı bu markaların? İnternet sitelerinde gözükmüyor ama mağazada durum farklıdır belki dedim bir umut.

Bir de başka beyaz eşya markası önerisi varsa da dinleyebilirim tabii.

 
Hot-point önerebilirim. Evde buzdolabı, çamaşır makinesini kullanıyoruz baya memnunuz.


  • 112 hayat kurtarır  (04.08.18 12:07:52) 
bekar evi 1 sene önce dizdim : arçelik buz dolabı nofrost 1100 lira, fırın ve bulaşık evin mutfağında vardı. çamaşır makinesi lg aldım 2000 civarına. şimdiye kadar hepsinden çok memnunum.


  • neverlose  (04.08.18 12:12:04) 
Miele...
"guvenlik" sevdalisi oldugunuz icin klima ilk once bu geldi.
satin alma fiyati diger markalara gore daha pahali, ve servisi/parcasi da ucuz degil diyeceklerdir. dogru. ama ortalama bir makinadan 2 kat daha fazla odeyim, 3 kat uzun omurlu birsey almak sozkonusu. Miele ile ilk sorunu yasayana kadar digelerinden iki tane eskitmis oluyorsunuz zaten.
  • parcxerox  (04.08.18 12:12:38) 
Teka fırın+Ocak+davlumbaz.

Miele çamaşır bulaşık makinaları

Smeg buzdolabı.
  • bos gezenin bos ustasi  (04.08.18 12:13:35) 
Boschlarin ucuz modelleri turkiyede uretiliyor sadece ismine para vermis olma. Ya saglam dokul ya da arcelik altus falan al


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (04.08.18 12:15:48) 
Her şeyi Beko aldım. Kafam rahat.


  • t3hn0  (04.08.18 20:33:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.