[]

?? Nası sorsam bilemiyorum temsili nikah

Güzel insanlar,
Bayadır düşünüyorum buraya yazayım diye yumurta kapıya geldi ve yazdım. Arkadaşımın düğününe kalktım İzmir’e geldim hatta içerde kına devam ediyor. Durum şu nikahı daha önceden kıymışlar benim de düğünde formaliteden nikah kıymamı istiyorlar (yani inanamasamda nası yapacağıma ok demiş bulundum)
Sizlerden ricam bana siz olsanız nasıl bir nikah kıyardınız diye fikir vermeniz. Madem yapıyoruz güzel birşey olsun (cübbe Kiralama’yı düşünüyorum bu arada)
Şu Nası başlangıç olarak direk doğaçlama yazıyorum “ değerli misafirler kıymetli aile büyükleri ve sevgili çiftimiz, bugün burada bu iki güzel insanların hayata atacakları ilk arımda yalnız bırakmamak için bir araya geldik ...” be nasıl devam edebilir.

Fikrini veya konuşmasını güzel bulduğum ya da bulduğumuz sizlereden bir kişiye de eğer kabul ederse elimde iki çeşit kullanışlı ama hiç kullanılmamış bulunan sürpriz bir hediyeden birini göndermek istiyorum ( kargo filan benden tabiki. adres vermeye gerek yok şube adı verirseniz de direk gönderebilirim )

Şimdiden teşekkürler ;)

/aklıma gelmişken araya bi iki espride katabilir miyiz ?

 
temsili nikah memuru geldi.

ağzı laf yapan ve durumu bir şekilde toparlayacak bir girişkenlikte biri olduğum için arkadaşım beni seçti bu iş için. (sen benim en samimi arkadaşımsın sen yapmalısın falan dedi de yersen işte)

özet geçiyorum;

iki üç tane video izledikten sonra çok güzel bir metin hazırladım. Aşağıdaki gibidir.

#####

Nikah Memuru : Değerli misafirlerimiz, bu akşam birbirinden iyi iki güzel insanın mutlu anlarına eşlik etmeyi geldik. Sayın Ayşe Fatma ve Ali Veli Konya’nın nikah merasimi için hoş geldiniz.

Nikah Memuru : Efendim birbirinizle evlenmek istediğinizi ilgili kurumlara haber verdiniz ama bana o kadar geç haber verdiniz ki nikah memuru cübbesi yerine Selmanın (gelinin avukat kız kardeşi) avukat cübbesini giyip gelmiş gibiyim. Yine de elimden geleni yapacağım.

Nikah Memuru : Ad soyad sormaya başlamadan önce nikah sonunda biri sürpriz yapar da youtube’a düşeriz diye korktuğum için peşinen soruyorum: “Bu nikaha itirazı olan kimse var mı ?”

Nikah Memuru : Öncelikle bu salondaki herkesin de bildiği gibi bahsettiğim ilgili kurumların da onayı ile nikahınız zaten kıyıldı. Sizlerin ve bugün burada bulunan insanların hafızlarında yer edinmek merasimi tekrar ediyoruz.

Nikah Memuru : Gelin hanım adınız soyadınız
Gelin : Ayşe Fatma

Nikah Memuru : Damat bey adınız soyadınız
Damat : Ali Veli Konya

Nikah Memuru : Şahitlerimizin adı soyadı
Şahitler : Kunter Hasan, Selime Nurhayat

Nikah Memuru : Evlilik başvurunuzla ilgili yaptığınız inceme de evliliğinize mâni bir durumun olmadığını tespit ettik. Bu evlenme talebinizi birde şahitler ve konukların önünde sözlü beyan etmenizi rica ediyoruz.

Nikah Memuru : Sayın Ayşe Fatma hanımefendi sadece kendi özgür iradenizle hiçbir baskı tesir altında kalmadan Ali Veli Konya’yı eş olarak kabul ediyor musunuz?
Gelin : Evet

Nikah Memuru : Sayın Ali Veli Konya beyefendi sadece kendi özgür iradenizle hiçbir baskı tesir altında kalmadan Ayşe Fatma’ı eş olarak kabul ediyor musunuz?
Damat : Evet

İMZALAR ATILIR

Nikah Memuru : O halde bende kendi kendime verdiğim yetkiyle sizler karı koca ilan ediyorum.

Nikah Memuru : Son soru olarak Gelin hanıma bir daha adını soyadını soralım

Gelin : Ayşe Fatma Konya

Nikah Memuru : Her nikah memurunun yaptığı gerçekte ne yazık ki karşılığı olmayan aptal espriyi de yaparak, "nikah defterini tabii ki ailenin reisi olan gelin hanıma teslim ediyoruz." Damat bey gelini öpebilirsiniz.

######

tabi ki bu planlanandı. bunun gibi yapamadım :) Eline not olarak sıkıştıracağın iki iç tane de espri olsun hocam. arada patlatırsın.

- Heyecanlanmaya gerek gerçek nikahınız oldu, ilk nikah değil sonuçta.

- Değerli konuklarımız mevlüte gelmedik. Nihat Kahveci’nin Çek Cumhuriyeti’ne attığı goldeki coşkuyla alkış bekliyorum sizden.

hediyeye gerek yokta bir iki video atabilirsen tebessüm edelim :)) bende beninkileri atarım.
  • Söyük  (04.08.18 03:01:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.