[]

güzelliği kanıtlanmış muffin tarifi

bir etkinlik için bol miktarda muffin yapicaz. cidden güzel olan iki farklı tarif arıyorum. lezzetli ve basit olucak, görsel açıdan da bizi tatmin edicek. çok maliyetli olmaması tercih sebebi.


çok mu şey istiyorum. lütfen yazınız tariflerinizi ya da püf noktalarinizi.

 
peynirli tuzlu muffin tarifim var, daha dün yaptım iş yerindekiler de beğendi. tarif verebilirim.


  • karjalainen  (03.08.18 17:43:17) 
ben yazayım yine de;
2 yumurta
1,5 çay bardağı süt
2 yemek kaşığı yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı peynir
2 su bardağı un
1 pk kabartma tozu
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı kekik
üzeri için susam---- kabartma tozunu en son koymak koşuluyla hepsini karıştırıp kabartma tozun da ekleyip küçük yağlı kağtlara dökün, önceden 180 derecede ısıtılmış fırında 30-35 dk üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
  • karjalainen  (03.08.18 17:48:17) 
bulutagaci bloguna bakın


  • blacksky  (03.08.18 23:25:52) 
Bu tarif de güzel oluyor. Malzemeler çok gibi görünüyor ama standart malzemeler aslında :') Çilek maliyetli olur derseniz tarçın+elma ikilisiyle, farklı bir meyveyle ya da un azaltılıp yerine kakao ve parça çikolata ilavesi ile güzel olur. www.damyskitchen.com


  • olabilir ya da olmayabilir  (03.08.18 23:35:15 ~ 23:36:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.