[]

ahlaki ve dini kurallari sallamayan biri parasini nasil degerlendirebilir.

50 bin liram var. kanun nezdinde suc sayilmayacak her turlu itlik serbest dersem neler tavsiye ederseniz?

gay bar, genelev, dovus klubu, cemaat vs.. hersey serbest


 
Cinsiyet değiştir.


  • redskull  (03.08.18 16:54:18) 
50 bin biraz az ama tarikat kur. parayla mürit rolü yapacak elemanlar bul. sonra zamanla onları teker teker gönder ve bırak yerlerini gerçek müritler alsın. malum parti ile temas kurup oy toplamayı, cenaze evlerine gidip günah karşılığı öğrenci okutma parası istemeyi, mevlütlerde cumalarda "hasenat parası" toplamayı ihmal etme. mümkünse cami yaptırma derneği kur, bir harca on cebe at.

muska yaz, şifa yap, büyü çöz, genç kızlara "sahip çık", gençlere feyz aşıla.

madem din ve ahlak senin için önemli değil, sonuna kadar suistimal et. en karlı ticarettir.
  • babilbaligi  (03.08.18 17:08:54) 
Pezevenklik.


  • battal gemalmaz  (03.08.18 17:10:20) 
biraz daha biriktirip şunu alın

Golf 1.6 TDI 115 PS DSG Highline 180.900,00 TL
  • karabasun  (03.08.18 20:09:30) 
akpli ol.


  • danton  (03.08.18 20:48:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.