[]

Laser Printer Almak İstiyorum

Lazer - scanner - fotokopi olan bir printer almak istiyorum ama
cihazları inceledim yaw iki toner fiyatına bir printer daha aliyorsun

birde tonerlerde chip varmış doldurulamıyormuş yorumlara yazmışlar


bana fiyat / performansı iyi tonerde sorun çıkaramayacağım bir marka model önerebilirmisiniz ?

 
Bütçeniz ne kadar, yazıcıyı kullanma sıklığınız ne olacak, fotoğraf çıktısı da alacak mısınız bilmiyorum ama ben de birkaç ay önce yazıcı araştırıyordum ve en sonunda tanklı bir model aldım.

Tonermiş, çipmiş uğraşmıyorsunuz, sürahiden bardağa su doldurur gibi mürekkep takviyesi yapıp 30 liralık siyah mürekkeple 5000 sayfadan fazla çıktı alabiliyorsunuz. Cidden alabiliyorsunuz, iki şişe siyah mürekkep bitirdim kefilim bu rakama.

Fotoğraf basımı da çok başarılı.

Bendeki şu model, wifi olmasa da olur derseniz daha uyguna da alabilirsiniz g2400 modelini.
urun.n11.com
  • marjory  (03.08.18 13:26:52) 
çok fazla çıktı almayacağım tanklar kullanmadığın zaman kurursa sıkıntı olur o yüzden lazer düşünmüştüm 700 TL kadar çıkarım


  • baknedicem  (03.08.18 15:22:32) 
urun.gittigidiyor.com

ben eve bunu aldım. 50 lira ile 400 sayfa çıktı veriyor, minicik, wi-fi ve air-print var.

fotokopi ve tarama olaylarını denemedim. çıktı almada hızlı ve başarılı. kartuş doldurmakla uğraşmam galiba... uğraşmak istersen doldurulabilen kartuşlar yok değil.
  • babilbaligi  (03.08.18 16:51:34) 
Binder dantet var. Direk ona sor. Başka kimse anlamaz bu işten.


  • Tears of Devil  (03.08.18 22:50:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.