[]

btc al/sat yapilir mi? buradan para kazanma devam ediyor mu?

merhabalar,

8-10 ay once btc'den al sat guzel paralar birakiyordu. o vakitler elimde duzgun para yoktu o yuzden hodl yaptim. simdi elimde bir seyler var. al/sata gireyim diyorum. hala para birakiyor mu bu is? yarim btc alabilirim. yarim btc'yle ceviricem ve paribu'yu kullanicam. baktigim kadariyla gunde 1k falan degisim gosteriyor sanki. en kotu 2-3 gunde 1k arttirip satsam 2-3 gunde 500 tl karim olur.

o gunler gecti mi ne disyorsunuz?

 
emik emik emik der susarım.


  • binder dandet  (02.08.18 14:39:18) 
küçük balıkların kripto dünyasından bir bok kazanamayacaklarını acı bir gerçekle anlayanlardanım. maalesef hepimizi üttüler. son çeyreği bekle, tekrar boğaya mı girecekmiş borsa öyle bir şeymiş.


  • sir gawain  (02.08.18 14:51:19) 
gecti hocam
paranı usd yap tut bırakma

  • kingcyrax  (02.08.18 15:12:14) 
İşini bilen trader her türlü emtia, menkul kıymet, kripto para vb. platformda kazanır. Kaldıraçlı işlemleri de buna dahil ediyorum.

BTC tarafında günlük marj son 24 saate baktığımızda 2000 TL'den fazla. Yani trade fırsatı var, önemli kar yapılabilir. Tabi ana paranı azaltma riskin de var.

Ancak şu zamandan itibaren en temizi 2-3 yıl gibi bir vade ile tutup az az pozisyon artırmak. Kripto borsalarında küçük balık-büyük balık yoktur, dipten giren ve sabırlı olabilen vardır. Asla 21 milyon tane bile olamayacak, milyonlarcası kayıp, milyonlarcası hodl pozisyonunda olan, üretimi azalan, maliyeti artan, talebin arttığı, küresel çapta internet üzerinden kolaylıkla alınabilen, altının dijital alternatifi olabilecek potansiyelde varlık sınıfından bahsediyoruz. TL'nin sürekli değer kaybettiğinden bahsetmiyorum bile. Bu zamanları çooook arayacaksınız.
  • Lethe  (02.08.18 15:22:17 ~ 15:32:19) 
o zaman hic riske atmiyorum kendimi.

dolar alicam da en azindan 4.8'den falan alayim diyorum. piyasanin durulmasini bekliyorum.
  • seksli harf  (02.08.18 15:35:17) 
bu arada benim amacim altcoin'lere girmek degil sadece btc uzerinden al-sat dusunuyorum.


  • seksli harf  (02.08.18 18:56:44) 
Eklemek istediğim bir nokta, BTC/TRY bazında trade yapılmaz. TL aşırı dalgalı ve genelde değer kaybediyor. BTC USD'ye karşı değer kaybetse bile TL bazında aynı düzeyde düşüş olmuyor veya sınırlı kalıyor. BTC ile USD veya USDT bazında trade yapman lazım. Tabi alternatif coinler ile de olur ama onlara girmeyecekmişsin.

Ayrıca teknik analizden anlıyor musun, BTC'deki gelişmeleri ne derece takip ediyorsun? Hem temel hem teknik analiz yapabiliyor olman lazım. Kripto paralar tüm dünyada delilik seviyesinde popüler olduğundan bu dönemde biraz para kazanan kendini trader ilan etti. Sular çekilince gerçekler ortaya çıktı :) Zannedildi ki BTC sürekli artan birşey. O nedenle çok dikkatli ol.
  • Lethe  (03.08.18 08:28:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.