[]

Dolar satılır mı?

yarından itibaren düşer gibi geliyor.

bir de peder mi ne haltsa serbest bırakılacağına göre (bence) zirvedeyken satak mı?

1000 dolar var.

 
bende dün zirveye geldi daha yukselmez diyip sattım 4.9080lerden bugun 5.08 oldu. İhtiyacın yoksa bozdurma eger düşük kurdan aldıysan. pişmanım ühühü


  • eja  (02.08.18 13:22:25 ~ 13:22:44) 
TL ihtiyacin varsa satacaksin.

Su an boyle bir ihtiyacin yoksa yabanci biri gibi dusunmelisin, dusun ki Turk degilsin. Elinde dolar var. Turkiye'ye baktin, su anda Turk lirasina yatirim yapar miydin? Sana guven veriyor mu? Cevabin evet ise dolar sat TL al. Cevabin hayir ise dolarini tut veya baska bir sey yap.
  • robokot  (02.08.18 13:33:40) 
Dolar 3,80 civarındayken baya uzun süre 4 lirayı geçememişti, 4 lira olunca da patır patır 4,30 falan uçtu gitti, yine aynısı olur muhtemelen. Yani acil ödemen falan yoksa bozdurman gereksiz olur.


  • angelus  (02.08.18 13:34:47) 
TL'den hemen tekrar dolara döneceksen kar satışı zamanı geliyor. Ancak öyle 1-2 aylık vadede düşmez artık dolar.


  • bos gezenin bos ustasi  (02.08.18 13:53:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.