[]

Sadece bir umut ışığı arıyorum

1 haftadır çok umutsuzum ve moralim bozuk. Önce tanıştığım bir rus kızla uzun mesafe yüzünden sadece konuşarak iletişim kurmamız ve onun da eski sevgilisi tarafından tekrar aranıp ekilmesiyle iyicene aramızdaki bağ koptu. Daha sonra gece tanıştığım ve gerçek anlamda hoşlandığım biriyle tek gecelik ilişki yaşadım. Eğer samimi değilsem bu söylediklerimde iki yakam bir araya gelmesin hayatımda hep hoşlanıp sevdiğim ve ileriye dönük bişeyler olabilir dediğim birileriyle cinsi anlamda ilişki kurdum hepsi diyebileceğim çoğunluğu en fazla 4-5 günde konuşmayı kestiler. Başı şeyler bir süre sonra ağır geliyor. Bunları kanıksamak, her ne olursa olsun insanlara gerçek hislerini yansıtıp eğer aksi bir durum varsa ilgilenmiyorum demek sıradan bir realist zihniyetteki öykülerden farksız mı oluyor artık. Bıktım demek istemiyorum insanlara olan güvenimin yitmesini istemiyorum. Ne düşünüyorsunuz bu durumda? Geçiştirmeyin sadece umut arıyorum bu konuda. Karşı cinslerimden samimi şeyler duymak istiyorum ihtiyacım olmasa bunları yazmazdım ve gönül işlerinde yazılan çoğu insanın kendini bi nebze tanıtma ihtiyacı güttüğü için yazdığını düşünüyorum. Son dediğim şey konu dışıdır samimi olduğumu belirtmek için söyledim sadece.

Not:erkeğim


 
Deli misin kanka? Bu işler yüzünden umutsuzluğa kapılır mı insan? Kızların vizyonu çok düşük gerçekten. İç güzellikmiş, kültürmüş, merhametmiş, özel zevklermiş falan hepsi boş muhabbet. Aylık olarak 80-85$ ayır kenara keyfine bak, güvenip napcan amk. Git tatil bölgelerinde takıl. Ben de samimiyim.

Edit: Ayrıca gri saç ne olm?
  • datnet  (02.08.18 08:31:40 ~ 09:00:55) 
Kelin ilacı olsa başına sürer diyeyim.. Yapacak bir şey yok, 2 yıldır benzer bokluk içerisinde hayatım geçiyor. çok az kişiden etkileniyorum, etkilendiklerim de çok net bir şekilde kaçıyor. en son 2 hafta öncesine kadar 2günde 1 iletişim kurduğum biri vardı. o da kaçtı.. yoruldum..

ama biraz da dönemsel, geçecek yani. yeni birileri olacak. insanın tek derdi yalnızlığı olsun diyorum bazen. moral oluyor. sağlığım yerinde, iyi arkadaşlarım var. illa birinin beni farklı sevmesi şart değil diyorum. ha üzülüyorum ama geçiyor sonra.
  • lcha  (02.08.18 11:28:28) 
İnsan doğru insanı ararken kendinden çok fazla şey kaybediyor maalesef. Ben aramayı bıraktım sanırım artık eksilmekten bıktım. Hayatı gecistiriyorum. İnsanlar değer verecek kadar kıymetli değiller hocam. Umarım her şey güzel olur.


  • yol  (02.08.18 12:57:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.