[]

ingilizce hazırlığı en kaliteli okul?

koç, boğaziçi, itü, bilgi, bilkent, tobb, odtü hariç.




 
odtu ve itu ingilizce hazirligi kaliteli degil zaten. ozellikle itu anadolu lisesi seviyesinde. tobb ve bilgi'yi bilmiyorum.


  • hot potato  (01.08.18 20:34:09 ~ 20:34:32) 
İTÜ'de 2011 yılında ben hazırlıkta iken iyi değildi. Şu an nasıldır bilemem ama Boğaziçi'nin İng. eğitimi İTÜ'ye göre daha iyidir.


  • cancoskn  (01.08.18 20:38:13) 
arkadaşlar bu okullar hariç dedim zaten, ona göre yorumlarsanız :)


  • a darkness coming  (01.08.18 21:03:52) 
İÜ olmadığı kesin. Öncelikle sitelerden sınıf listelerine bak duyurularda her yılın Eylül ekim aylarında yayınlanır. Bizimki gibi 28-35 kişilik kalabalık sınıflara sahip okullardan pek fayda gelmez. Yabancı dil öğrenimi en iyi 5-15 kişilik ortamlarda oluyor. Kitaplar aynı olmasına rağmen okulda 5 ayda öğrenemediğim şeyleri kursta 2 haftada öğrenmiştim zira hazırlıkta sınıf kalabalık olunca öğretmen herkese tek tek yetişemiyor, diğer sınıflarla birlikte aynı hızda gitmesi gerekiyor ortak sınav olduğundan ve haliyle Bi konuyu kaçırdın mı sendelemeye başlıyor insan.


  • siyah giyen adam  (01.08.18 21:25:21) 
valla medipol'de 1 yıl hazırlık okudum diğerlerini bilmiyorum ama kaliteli eğitimi var. hocaların çoğu hacettepe, boğaziçi, odtü mezunu ve akademik çevirinin tillahını yaptırdılar son 1 ay öyle diyeyim. kaliteli mi? bence evet. tabi bu biraz öğrenciye de bağlı ama bana göre kötü eğitimleri yok.

edit: toefl kursu da veriyorlardı ücretsiz. ben gitmedim ama ders saatleri dışında hazırlık öğrencilerine toefl kursu da verdiler ücretsiz olarak bunu da belirteyim.
  • rahat ya  (01.08.18 21:44:41 ~ 21:46:01) 
Yazılan okullar yanında çok zayıf kalacak ama trakya hazırlık çok iyi. Askerlik gibi her gün sekiz üç okula gidiyorsun filan. Hocaları da iyi. Hazırlık dışında iyi birşey de yok zaten.


  • dickens  (02.08.18 10:50:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.