[]

Macfit iptal

Şehir değişikliği yapacağım için üyeliğimi iptal edeceğim fakat bir aydır gitmeye fırsat bulamadım. İptal sadece salonlardan yapılıyormuş.
Şimdi baktım iki aylık ödeme yap diye gösteriyor, 230 TL.
İyi de arkadaş ben bir aydır uğramıyorumki zaten, bunu ödemeden iptal edemiyor muyum, ne saçma şey bu?
Ödemem ben bunu.

 
Salona gitmemiş olman salonun sorunu değil ki, neticede anlaşma yapılmış, sen kendi isteğinle salona gitmemişsin, e anlaşmayı da iptal etmemişsin, ödemekten başka bir seçeneğin yok gibi gözüküyor.


  • angelus  (01.08.18 11:27:52) 
Bir hizmeti kullanmasanız da üyeliğiniz/kiraclığınız/müşteriliğiniz devam ettiği sürece borçlanırsınız.

Keşke Ağustos girmeden iptal etseydiniz, şimdi bir de Ağustos için ödeme yapacaksınız (ya da 230 liranın içinde o da var)
  • John Bloor  (01.08.18 11:28:26) 
İyi de arkadaşım hadi ben kaza falan geçirdim, imkan bulamadım gitmeye falan o zaman kafalarına göre borç mu biriktiriyor bunlar. Almadığım hizmeti neden ödeyeyim, aylık üyeyim ben, senelik falan da değil.


  • pavlis  (01.08.18 11:31:31) 
Aylık üyeliğin belli tarihler arası konuşup iptal ettirmediğiniz sürece otomatik devam ettirildiği söyleniyor ilk kayıtta, söylenmese bile sözleşmede yazıyor. Yapacak pek bir şeyiniz yok maalesef.


  • cinsi kisi  (01.08.18 11:33:41) 
1 aylık üyeliğin var da sana 2 aylık borç çıkarıyorlarsa o zaman 1 ayın borcunu ödersin diğerini ödemezsin ama otomatik yenileme gibi bıdılar varsa eğer onu bilmiyorum konuşmak lazım.


  • angelus  (01.08.18 11:34:50) 
Ödemiyorum. Tüketici haklarına gider uğraşırım daha iyi.


  • pavlis  (01.08.18 11:35:26) 
Macfit çalışma prensibine göre bahsi geçen ücreti ödemenize gerek yok.

Muhtemelen cevap yazan arkadaşlar hiç macfit ile çalışmadı o yüzden eksik biliyorlar. Macfit'i ücret ödedikçe kullanırsın, ödemediğin takdirde kapılar açılmaz sana. Başka bi biçimde söylemek gerekirse, mesela elektrik faturasını ödemesen bile bi süre kullanmaya devam edersin o borç senin hanene yazılır ve ödemek zorundasındır.

Macfit bu tip durumlarda kimden ne koparırım çakallığı yapıyor.

230 lira borç gözüküyorsa muhtemelen otomatik ödemen yoktu, veya kartın online ödemelere kapalı. Tavsiyem Macfit'in sitesine girip kredi kartı bilgilerini değiştirmen. Zaten iki ay ödeme almayınca otomatik olarak üyelik iptal oluyor. Rahat ol yani.
  • veys zimmer  (01.08.18 11:49:39) 
Şurada yeterince bilgi var.

www.macfit.com.tr

Üyeliğini söylendiği şekilde iptal ettir. Ama herhangi bir ödeme yapma.
  • oguz altun  (01.08.18 12:13:58) 
ayni borcu banada takmislardi, ama ben 2 ay onceden iptal edecegimi artik gelmeyecegimi soylemistim. Onlarda kart bilgilerinizi sistemden silin sonra hesabinizi dondurun yeter demislerdi. Yaptim.
Birgun mail geldi 230 Lira borc,
Dedim ben bunu odemem kusura bakmayin, zaten alamazsiniz da ulkede degilim,
sonra bir daha ne mail ne arama geldi. Kontrol ettigimde borcda gorunmuyordu zaten,
sende aynisini yap yani diren.
  • kahramanikarus  (01.08.18 12:20:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.