[]

Erkekte bel gamzesi

Önceden zayıftım, son aylarda düzenli olarak kilo almaya ve spor yapmaya devam ediyorum. Popo güzelleşiyor güzelleşmesine ama biraz daha kilo alırsam, bel simitlerim çıkacak gibi bir görüntü oluştu, bir de bel gamzelerim çıktı. Whatsapp grubundaki arkadaşlara sordum "Sizde var mı?" diye, fotoğraf istediler, sonra "Oyşh. Ben buna kayarım." gibisinden bayağı bir dalga geçtiler. Sırta bakmasanız mesela, arkadan bayağı kadınsı bir görüntü oluştu. Arka belimi nasıl daha erkeksi görünüme sokabilirim? Hangi egzersizlere ağırlık vermem gerekiyor?




 
yanların olmasa, erkekte de bel gamzesi güzel duruyor.


  • allaccess  (30.07.18 22:14:07) 
Kas kütlesi artarken bir miktar yağ almak normal fakat bir yandan 'şişmanlıyorum' hissin varsa muhtemelen yeme içmeye yeterince dikkat etmiyorsundur. O yüzden diyetini de gözden geçir.

Yalnızca ağırlık çalışıyorsan daha fit bir görünüm için haftada 1 gününü HIIT'e çevirebilirsin.

Aşırı spordan ve yetersiz beslenmeden de kaçın.

Her zaman sporda da beslenmede de dengeli bir program yapmayı hedefle. Cheat meal'leri haftada 1 gün değil, haftada 1 öğün ve abartmadan yap.
  • idexo  (30.07.18 22:47:21) 
Bende de var bel gamzesi bence kadınsı bir şey değil. Ama yanağımda olmasını tercih ederim.


  • Nature Works  (30.07.18 23:34:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.