[]

ezhel’in olayı ne?

cok denedim dinlemeyi, birkac sarkısını seveyim diye ugrasarak dinledim hatta ama olmadı.
kusak farkı dedikleri sey mi bu? harika bir tarzı var ve ben yaslandım artık anlamıyor muyum?



 
iki şarkıları var gerisi ben de aynı fikirdeyim bro.

bu hayatın heycanı meycanı yok.
  • thesmirne  (30.07.18 21:38:33) 
Hiçbir şarkısını dinlemedim aslında. Ünlü olunca yine dinlemedim ama tabi adam kötü şarkıcıdır falan da diyemem. Tarzin olmayabilir.


  • Traveller  (30.07.18 21:39:30) 
Offfff su muhabbet de baydi. Muzik zevkine hitap etmemis iste hocam, ne var bunda? yok yaslanmisiz da, yok kusak farkiymis da, yok y kusagiymis da bla bla bla cidden cok banel sozler. Bir olayi yok ezhel'in. kendi capinda, kendi tarzinda muzik yapiyor. Hitap eder veya etmez, buyutulecek bir durum goremiyorum ortada.


  • Deathrow  (30.07.18 21:40:12) 
Deathrow+1

Ben 30 yaşındayım, gayet seviyorum müziğini. Bikaç bar konserine bile gittim. Zevk meselesi. Bir de birkaç yere soundtrack falan verdi, onun da etkisi var ünlenmesinde.
  • buff  (30.07.18 21:46:01) 
rap sevmiyorsan sevmen zaten zor. tek olayı amerikan manistream rap'ini yapması. power fm'de, metro fm'de duyulan zenci rap'inin türkiye versiyonunu yapıyor. esinlendiği tür dünya'da popüler olduğu için onunki de matah sanılıyor.

amerikan tarzı mainstream rap'in ülkedeki başarılı modellerinden biri ama harika bir tarzdan bahsedemeyiz.

ben ferdi tayfur sevmiyorum mesela, bu ne beni ne de onu kalitesiz yapar. sen de sevmemişsin işte, sevmek zorunda değilsin.
  • Bruce  (30.07.18 21:47:28) 
Müzikle uğraşan bir çocuk.
Bir şeyler yapıyor, seveni dinleyeni var.
Sevmeyeni beğenmeyeni de olacak elbet.
Ne gibi bir olay bekliyoruz altında? Sevmemişsiniz illa sosyolojik bir tespite lüzum yok.

Gençlik zamanında çok rap dinlerdim bu yüzden tam olarak rap yaptığını düşünmüyorum ama bir tarz bulmuş oradan gidiyor işte.

Şarkılarında çok salak sözler var ama dinleniyor yani yolda falan.
Alo ve pavyon favorim.
  • mutekebbir  (30.07.18 21:55:50) 
daha once bayacak kadar cok mu konusuldu bu konu hic denk gelmemisim. @deathrow banel olmamak gibi bir amacım yok su hayatta, oyleysem de uzulmem :)
yani demek istedigim aslında suydu, simdiye kadar bu kadar cok tutulan sarkıcıların hepsinde -bazısının sozunde bazısının muziginde tarzında vs- hmm diyip anlamlandırabilecegim birseyler bulabilmistim. ilk defa dedigim gibi cabalamama ragmen birsey bulamayınca farklı birsey aramak zorunda hissettim kendimi belki de. sevenleri var biliyorum kesinlikle kotulemek icin sormadım zaten.sosyolojikten cok kisisel tespitime yardımcı olursunuz demistim ama garip bir yaklasımınız var. tarzın degilmis kısımları da iyiymis, hic aklına gelmez insanın..

  • imnotsureabout  (30.07.18 22:56:47 ~ 22:57:49) 
Bazı şeylerde istemeden de olsa önyargılı davranıyorum. Bu adam (?) da onlar da biri. Sesini bilmiyorum, rap yaptığını varsayıyorum, belki de dinlesem bayılacağım şarkıları vardır; bilmiyorum. Spotify'da istisnasız her listede var ve bir kez olsun şans tanımadım, tanımayı da düşünmüyorum, sıra ona gelir gelmez ilk noktasını bile dinlemeye kalmadan sıradakine geçiyorum.

Bakın, kendime göre sebeplerim var ve dinlemiyorum. Hepsi bu. Olabilir, sevmeyebilirsiniz. Neticede her şey estetik ve zevk algısına dayalı şeyler. Bunca zaman size neyin hitap edip etmediğini biliyorsunuz ki bu kişiyi dinlemiyorsunuz. Yaşlanmak ve kuşak farkıyla zerre ilgisi yok. Ben de deli gibi Yalnız Çiçek dinliyorum Aleyna Tilki'den. Bu da beni/dinleyeni ergen ya da çağı yakalamış kişi yapmaz. Zevkime uyuyor, hepsi bu.
  • m e b  (30.07.18 23:01:59) 
rap seviyor olmama rağmen tahammül edemiyorum ben de bu adama. bir şarkısını bile bitiremedim sonuna kadar.


  • rotten head  (30.07.18 23:25:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.