[]

evlilikten cinsillikten sıkılma eşiği

sizce ne kadar zaman süre insanlar cinsellikten sıkılır ? ya da sıkılır mı ? sizce sıkılmış olmak sevmediğin anlamına gelir mi ?

derin sorular


 
3 yıl filan dediler bana geçenlerde 15 yıllık evli arkadaşlar. Sıkılmamak için değişiklikler vs. gerekiyor dediler. Ama zor yani bi yerde de. Çünkü "onun bedeni senin bedenin" gibi geldiğinde artık heyecanlanmak yerine rutin oluyor gibi düşünülebilir.

sıkılmış olmak sevmediğin anlamına gelmiyodur ya.. sevmiyoruz demediler, heyecan kalmadı dediler.
  • lcha  (30.07.18 11:33:03) 
birazda sizin sevişme sıklığınıza bağlı bence, 6 ayda da tüketilebilir :(


  • vhs kaseti  (30.07.18 11:39:59) 
insan sevdigi, aşık olduğu, beraber bir hayata karar verdiği insandan sıkılır mı ya, sevmeyi arkadaşlığı dostluğu eş olmayı yanlış anlamak bilmemek geliyor bu bana..çocuk oyuncağı mı bu, sıkılmakmış..


  • ozgur bir kusun hatirati  (30.07.18 11:56:40) 
Bir süre biçmek zor fakat sonsuz olmadığını tahmin etmek hiç de zor değil. Herkesin kendine göre bir süresi vardır elbet bu yüzden bunları bilerek baslanirsa ilişki daha az stresli oluyor. Bunun dışında sevgi bitmiyor cinsellik olmayınca. Bitebilir fakat bitti deyip sevmemek için bahane üretmek zorunda değilsin. Bahane üretince zaten bitiyor.


  • olaylar olaylar  (30.07.18 12:11:10) 
erkekler pek sıkılmıyor genel olarak. Kadınlar sıkılabiliyor. Çocuk doğmasıyla birlikte işler değişiyor. çocuk olmasa da 6 ay sonunda bariz değişimler oluyor.


  • delicevat  (30.07.18 12:15:38) 
Bazi enteresanliklar bulmaniz lazim. Hem de belki o zamana kadar birbirinize dahi acmadiginiz tuhaf seylerden bahsetmenin, pandoranin kutusunu acmanin zamani :D


  • dougsampson  (30.07.18 12:42:15) 
Iliskinin 1-2 yilindan sonra bence..yani heyecan kalmamis oluyor.ne kadar farkli seyler deneyelim desen de onlarin cogunu da tuketmis oluyosun belli bi sureden sonra.ama kastettigim sıkılmaktan ziyade, rutine binen bisey.ve eskisi gibi heyecan duymamak asla sevmedigini gostermez diye dusunuyorum.


  • astrid  (30.07.18 13:26:04) 
Tavşan gibi her gün yapmazsan sıkılmazsın. Zaten belli bir yaştan sonra(26-27'den sonra) erkek kişisi duruluyor, o eski ergen azgınlığı kalmıyor. O zamana kadar bokunu çıkartmadan, zamanlamayı doğru ayarlayarak yaparsan sıkılmaz iki taraf da.


  • bos gezenin bos ustasi  (30.07.18 14:07:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.