[]

Kedi kısırlaştırma

Anadolu yakası nda onerebileceginiz, daha önce deneyimlediginiz yerler nerelerdir




 
PEt nature. Serkan.


  • makarnacanavari  (29.07.18 23:24:27) 
Atasehir Vet. Klinigi. Kamelya Carsisi.


  • ebabil curnatasi  (30.07.18 09:48:08) 
bir sürü şikayet görünce insan uzak durmak istiyor. başka öneriler de olsa ne güzel olur.


  • 3/3  (30.07.18 22:03:29) 
istisnasiz her veterinerde sikayet bulacaksin, cunku veteriner kim olursa olsun her hayvani kurtaramaz ve hayvan sahibinin aklinda hep "ya onun sucuysa" soru isareti kalir, kimi o anin uzuntusuyle bu duygularini disariya farkli sekillerde vurabilir.

istanbul anadolu yakasinin veteriner paşası feridun kalyoncu'dur (rv veteriner klinigi) kendini hayvanlara adamis bir adamdir ama arasan onunla ilgili bile kotu yazilar bulursun, olur boyle seyler. kendisi kisirlastirma yapiyor mu bilmiyorum ama arayip sormak lazim.
  • robokot  (30.07.18 22:07:20) 
Vet kadiköy,
konumu itibariyle ve 24 saat açık ve çok çalışanı olduğu için bir çok yere göre biraz tuzlu ama ilgi alaka ve bilgilerinden oldukça memnunum. Gereksiz hiçbirşeyi para koparmak için yapmadıklarına şahidim. Şiddetle tavsiye ederim.

Mesela aşıya götürdüğüm kediye aşıdan önce kontrol edip ciğerlerinde hafif üfürüm olduğunu farkedip, biraz soğuk algınlığı var, Şimdi aşısını yapmayalım ağır gelir, bir hafta kadar evde biraz dikkat edin, soğuk yerlerde yatmasın , haftaya geçmiş olursa aşısını yapalım şimdilik ilaca da gerek yok dediler ve diğer kedimin aşısını yapıp gönderdiler.aşılar dışında, 2 ameliyat bir de karaciğer rahatsızlığı tedavisi gördük ve çok memnunum. rahatsız olduğum için serum alacak kedimi mesafeden dolayı her gün getiremeyeceğimi söylediğimde reçetesini yazıp, her veterinerde bulunmayacak ilaçları da enjektöre çekip ücretsiz olarak vermişlerdi. Ama gittiğim yerlerde temel serum malzemeleri bile eksik olduğu için, yine oraya git gel yapmıştım.
  • i am a legal alien  (30.07.18 22:34:00) 
Atasehir vet'de Erdinc Bey cok tecrubelidir. 15 yildir tanirim.
Cok yogun bir yer, sikayet oluyordur tabii. Tek kisi degil, yaninda calisan iyi vet'ler oldu, cok iyi olmayan vet'ler de oldu.

  • ebabil curnatasi  (31.07.18 05:26:13) 
Her türlü kefil olacağım bir klinik önereceğim; petmosfer veteriner Kliniği
Maltepe’de

  • whatyougetiswhatyoudid  (31.07.18 23:58:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.