[]

Kemoterapi Yan Etki

Selam,

Midede oturma hissi var hastada. Öneriniz var mı acaba?


 
onlarca yan etkisindne beri. yeni aldıysa şiddetli olur ama zamanla geçer. ilk hafta zor olur


  • oscar  (29.07.18 22:45:09) 
Tuzlu kraker gibi şeyler anneme iyi geliyordu bir de su.


  • makarnacanavari  (29.07.18 23:25:44) 
Komşumuz ayaklarını toprağa başardı. Rahatlattigini söylüyordu.


  • brnbrs  (29.07.18 23:35:39) 
brnbs +1

ben mide özelinde değil de fırsat bulmuşken hastaya toprağa basma önerisinde bulunayım.

topraktan, dünya yüzeyinden almamız gereken çok önemli bir enerji var. her gün en az yarım saat toprağa basmalı. bu aşırı önemli bilimsel dayanağı olan bir şey.

google: earthing
  • ssiradanbirigibi  (29.07.18 23:51:35) 
Muhtemelen midesi bulanıyor ama ement gibi kuvvetli bir antiemetik aldıysa mide bulantısı yerine oturma hissi olarak tanımlıyor olabilir. Doktoru ne yiyip içeceğini anlatmıştır muhtemelen. Bunun dışında sırf midede oturma hissi için ilaç alması da uygun değil bitkisel birşeyler kullanması da. Çünkü çoğu kemoterapi ilacı ile bitkisel şeylerin nasıl bir etkileşimi olabileceği iyi bilinmiyor. Çok şiddetli bulantı vs olursa acile gidilebilir ama tarif ettiğiniz şey için birşey önermek riskli olur. Bundan sonraki kürlerinden önce ağır şeyler yememesine dikkat edin. Geçmiş olsun.


  • curukturpkokusu  (30.07.18 00:43:04) 
Karbonatli limonlu su iciyordu babam.. cok gecmis olsun:(


  • bahtiyar  (30.07.18 00:51:25) 
Bana doktorum Emend den sonra Kytril veriyor,tabi hergün sabahtan mide koruyucu lamsor da var.Geçen kemoterapi sonrası almadım Lansoru,kalp atışlarımı midemde hissettim,Lansor alınca geçti.Lansoru bırakmamak lazım


  • arenas  (30.07.18 01:23:15) 
bizim doktorumuz her yemekten sonra yarım saat yürüyün dedi. babamın da yediği yemeklerden sonra midesi ağrıyor biraz. yürüyüşe çıktıktan sonra rahatlıyor.


  • nice tnetennba  (30.07.18 08:27:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.