[]

Trafik kazası hk. Yardım.

İyi günler arkadaşlar.
Daha önceki duyurulardan hatırlayanlar vardır belki iki hafta önce trafik kazası yaptım. Bahsetmistim ama karşı taraf tam kusurlu. Ve kaza yaptıktan sonra aracım ve evrakları anlaşmalı servise bıraktım. Karşı tarafın sigorta şirketi doğa bu arada. Neyse iki gün sonrasında eksper geldi rapor vesaire çıkardı.bir hafta boyunca raporun sigorta şirketine iletilmesini bekledim. Neyse rapor gitti, bu sefer de firmayı her arayisimda; dosyanız inceleniyor deniyor. buradan da ağır hasar bölümüne iletilir diyorlar. Bu süreç böyle uzayıp gidiyor. Şikayetvar'a bakıyorum bir ton şikayet.iki haftadır bir arpa boyu yol alamadık. Kendi sigortacimi da araya sokuyorum. Kafayı yemek üzereyim. Tatilim kendini bilmez bir trafik magandasi yüzünden mahvoldu. Ne yapabilirim, ne yapmalıyım.....? Şimdiden teşekkürler. Yazım yanlislari için de üzgünüm telefondan yazıyorum. Tikler hemen gelecek.



 
Tek suçum suçsuz olmak :)


  • dickens  (29.07.18 15:11:34) 
Kasko varsa oradan yaptırın onlar rücu eder


  • mabesa  (30.07.18 01:02:44) 
Kasko yoksa ve daha uzayacak gibiyse tespit davası ile zararı ve kusuru tespit ettirip kendi cebinizden yaptırıp daha sonra bir alacak davası açabilirsiniz aracı bir an önce yaptırmak için


  • mabesa  (30.07.18 01:10:04) 
3. Mesaj ama sorry şu ağır hasar olayını yeni okudum. Pert totale karar verilirse süreç baya uzuyor maalesef. Kendi kaskonuz varsa onları da devreye sokun aynı şeyi onlardan da talep edebilirsiniz. Aracı da yetkili servise çekseydiniz o zaman perte çıkarma ihtimalleri artıyor tamir masrafı artacağı için, tabi bir de zmms değer kaybını da düşünüyor buna karar verirken çünkü onu da karşılaması gerekiyor aracı tamir ettirirse. 2 hafta çok uzun bir süre değil, merak etmeyin paranızı alırsınız yine de hızlandırmak için sıkıştırmaya devam edin.


  • mabesa  (30.07.18 01:32:19) 
perte çıktıysa paranı alırsın, benim almam 8 ay kadar sürmüştü


  • mirty  (30.07.18 08:31:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.