[]

Age Of Empires 2 hakkında bir soru

Ben şimdi 7 ai oyuncu ile haritada maç yapmayı seviyorum..Ama 6 AI yakın olanlar önce birbiri ile savaşıyorlar, kalan bana saldırıyor..Ben 6'sı aralarında savaşmasın dost olsun, hepsi bana saldırsın istiyorum, ayarlarda var mı bu seçenek?

oynadığım ayarlar: funkyimg.com


 
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanki karşı tarafı birbirleriyle ally durumuna getirebiliyorsun. Bir nevi müttefik oluyorlar. Oyuna başlamadan önce yapılan bir ayardı hatırladığım kadarıyla.


  • clones  (29.07.18 14:48:15) 
Oyunu kurduğun yerde Team ayarı var, onların hepsini aynı team e kendini başka bir team e ayarlayacaksin


  • vhs kaseti  (29.07.18 14:54:19) 
team olayindan ayni takimda yap hepsini. en sag karede 1 yap ally olmasini istedigin takimleri.


  • bedbed  (29.07.18 14:54:34) 
Çok zor olur ama :D


  • Cursed Chico  (29.07.18 16:54:11) 
herkes team demiş ama kimse lock teams dememiş
prntscr.com

  • basond  (29.07.18 21:39:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.