[]

%100 Yün Takım Elbise Nereden Alınmalı?

İşim gereği sürekli takım elbise giymek durumundayım. Almışken kaliteli olmasını istiyorum. Yün oranı fazla ya da %100 yün takım elbise satan hangi markaları tavsiye edersiniz? Sizce bu tip bir takım elbise için kaç lira vermeye değer?




 
Network, Cacharel. Güncel fiyatlara internet sitelerinden ulaşabilirsin.


  • slava  (29.07.18 13:31:10) 
Vakko çok pahalı, Ramsey ve Network çok daha iyi seçenekler gibi duruyor bütçeme göre. Network ve Ramsey'in internet sitesindeki yeni sezon ürünlerindeki indirimleri mağazada da bulabilir miyim?


  • kuzuri  (29.07.18 13:31:48 ~ 13:32:36) 
Massimo dutti de tavsiye ederim, hem kalıp hem kumaş olarak tatmin eder, yalnız almışken 2 adet pantolon alın, zira pantolon çok çabuk deforme olur.


  • obaa  (29.07.18 13:51:42) 
%100 yün takım elbiseyi 150S dokuma almazsanız 1 yıl içinde hem tüylenir hem çok sürtünen yerler incelir. 150S takım elbiseler de biraz pahalı.


Şahsi fikrim Network'ten falan alacağınıza aynı paraya Sarar'dan iki takım almanız. Zira kumaş kalitesi çok da farklı değil.
  • lancelot du lac  (29.07.18 15:29:52 ~ 23:23:11) 
sararı tavsiye ederim, hem uygun da ama yünün sık dokuma olup olmadığını bilecek profesyonellikte çalışanları yok.


  • semenderr  (29.07.18 15:44:23 ~ 15:44:39) 
sarar


  • silver apple  (29.07.18 21:19:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.