[]

Dogu Karadeniz oneriler

Arabayla Karadeniz turuna cikiyoruz ailecek. Dogu Karadeniz'de Trabzon, Rize, Artvin, Ardahan, Kars'a gidecegiz. Buralarla ilgili kalinacak yer, gidilecek restoran, tadilacak yemek vb onerileri olanlar var midir? Gittik gorduk mutlaka yapin dedikleriniz?




 
Trabzon-sumela masatirini gorun,(tadilatta diyorlar sormadan o kadar yol gitmeyin) hazir oraya kadar cikmisken hamsikoy sutlacininda tadina bakin. Sehir icinde Boztepe'de semaver soyleyip trabzonu izleyebilirsiniz. Meyda'a yakin uzun sokok uzerinde Beton helva'da dondurma yiyin. Akcaabat'ta orta mahalleyi gezebililrsiniz ama sart degil. koftesini yiyin. Nejla hanimda laz boregi, rizeye giderken Forum avm'nin yakininda ozdermi kasabinda et yiyebilirsiniz.
Rize- ziraat cay bahcesi, dagmaranda sac kavurma/muhlama, Husrevde fasulye yiyin. Arazi araciniz yoksa palovit,sal,pokut gibi yuksek yaylara gidemezsiniz.
Artvin: arhavide mencuna selalesine kesin ugrayin, Borcka karagol (kalabalik olabiliyor) Macahel'e ugrayin, gidebilirseniz maral selalesi var. Camili'de mola verip cay icin. Macahel'de-muratli koyu- guzel bungalov gibi evler var kalinabilir. Artvinde yatik doner var normal bence, bilenler eski tadi yok diyordu.Artvin merkezde Kafkasor var ormanlik alan, tarihini bilmiyorum ama boga guresleri yapiliyor, boga guresi zamani artvinde kalacak yer bulamayabilirsiniz. Savsat karagol var birde ardahan'a giderken.
  • 1917  (29.07.18 16:46:01 ~ 16:47:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.