[]

ryanair kabin bagajı durumu

haftaya başlıycak ufak avrupa turumda biletlerimi hep ryanair'dan aldım (en ucuzu oydu). kabin bagajı yönetmeliği değişmiş sanırım ve tam emin olamadım. yanımda sadece sırt çantam olucak ve ölçüleri 51x28x17 (ekteki çanta). Bu çantayla sorun yaşar mıyım ve sanırım bu ölçülerde çantayı kabine alamıyorum, bagaj kısmına teslim etmem gerekiyor diye anladım, açıklayabilecek olan varsa sevinirim.

www.ryanair.com


 
ekli linkten anladığım kadarıyla ”Priority & 2 Cabin Bags” ekstrasını aldıysanız sırt çantanız ve ekteki çantanın ikisini de kabine yanınıza alıyorsunuz.
Eğer bu ekstrayı almadıysanız büyük olan çantanız (fotoğraftaki oluyor) bagaj bölmesine alınıyor ücretsiz olarak. Çıkışta bagaj alım yerinden çıkıyor.

  • burfak  (27.07.18 13:07:27) 
Burfak +1

Yine ucretsiz aliyorsun ama normal bagaj alir gibi bekliyorsun. degerli esyalarin varsa cikarirsan da iyi olur.
  • kuehles blondes  (27.07.18 13:11:14) 
Tamam ben de öyle anladım, teşekkürler.


  • sheeper  (27.07.18 13:46:21) 
Kabine alamiyorsunuz, gate'e geldiginizde bagajiniza etiket yapistiriyorlar. Ucaga binmeden once bagajlarin yuklu oldugu araca birakiliyorlar.
Biz counter'da alacaklar ve vize kontrolu yapacaklar diye sira bekledik Frankfurt'ta. Sadece kapi numarasini soyleyip gonderdiler bizi.

  • yaraticinick  (27.07.18 15:02:40) 
  • speedy  (27.07.18 15:44:50 ~ 15:45:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.