[]

Boğaziçi Hisarüstü kampüs civarı hakkında soru

Selamlar. Boğaziçi Üni Hisarüstü Kampüsü’nün dibinde bir yerde çalışıyorum. İşim gereği çok geç saatlerde çıkıyorum. Ev de biraz uzak. Muhitte kiralar pahalı. Lüks beklentim de yok. Öğrenci arkadaşlar ne kadar kira veriyorsunuz? Önerilebilecek semt-sokak gibi yerler var mıdır? (Mesela Bebek tarafına indikçe fiyatlar astronomik) 2500TL’den aralığı açarak ev bulmak mümkün sanırım. Daha ideal bir senaryo var mı?




 
hisarüstü 2+1'ler falan 2200lerde geziyor evler çok kötü, uçaksavar, bebek yolu, etiler civarı pahalı. bebek pahalı. hisarüstünden zincirlikuyuya kadar öyle.

kampüse yakın çalışıyorsan levent metrosuna bağlı bir yerleri düşünebilirsin. levent avm arkaları ucuz evler iyi sayılabilir. 4 levent yine daha da ucuz ve evler ortalama.
  • dedim dedim de kime dedim  (27.07.18 00:02:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.