[]

Kiev'de 7 saatlik aktarmada ne yapılabilir?

Borispyl havaalanindan Amerika'ya aktarmam var. Bileti değiştireceğim Bir 40 dklik bir de 7 saatlik aktarmasi olan uçuş var. 7 saatlik aktarmada sehre git geli de düşünürsek 4-5 saatlik bir süre kalıyor. Bu sürede neler yapabilirim? Değer mi bu süreye ?




 
Deger. 35-40dk da sehir merkezine inersin. Birkac saat takilip geri donersin. O arada biriyle bir seyler icmeye bile gidersin zorlarsan.


  • stavro  (26.07.18 10:02:38 ~ 10:03:29) 
ismini hala yazamadigim ana caddelerine (hryshatik gibi bir seydi) gidebilirsin. maidan'a cok yakin. kiev merkezi gezip bayagi dolasmis olursun. pechersk lavra'ya da vakit olabilir, metroyla pek uzak degildi, arsenalna duraginin orada. bu arada arsenalna yanlis hatirlamiyorsam dunyanin en derin metro istasyonu. ben sirf orayi gorebilmek icin ozellikle arsenalna'da inip yukari cikmistim bir kez sjjdkdsk. 105 metre. iki kez yuruyen merdivene biniyorsun. roket gibi ciktiklari halde bayagi suruyor. eglenceli.

onun disinda 4 saatte kiev'de cok sey yapilmaz, hatta bence lavra'yi bosverip maidan-hrisatik taraflarini dolassan yeter, riske gerek yok.

bu arada borispol'e uber ile gitmeyeceksen tren istasyonundan surekli otobus kalkiyor. cooook daha ucuza gelir. paran varsa uber kullan tabii hem daha hizli olur hem de ugrastirmaz ama aklinda bulunsun yine de. vokzalna duraginda tren istasyonu. borispol otobusleri guney terminalden kalkiyor ama. istasyona girip diger tarafa cikman lazim, iceriden yuruyerek 10 dakikayi bulabilir.
  • der meister  (26.07.18 10:06:01) 
Ben Varşova dönüşü 6 saat kadar beklemiştim. Ben olsam aktarma esnasında şehir merkezine gitmezdim. Tam vaktinde indiğini varsaysak; 7 saatin 2 saati şehir merkezine gidiş-dönüş olarak geçecek. Boryspil şehir merkezine 40 km civarında. En az 1 saat de erken dönmen lazım kaldı 4 saat. Tam saatinde Kiev'e ineceğinin de garantisi yok yarım saat-1 saat de öyle gidebilir. Mutlaka el bagajın vardır, elde valiz gezmesi de sıkıntı.

Uçaktan indikten sonra yemek yersin, kahve içersin, internette takılırsın, duty free'de gezersin, kitap okursun vs. derken o zaman geçer gider. Benim görüşüm bu, Kiev çok ilginç bir yer değil 3-4 saat için değmez derim.
  • Lethe  (26.07.18 10:24:52) 
Deger:)


  • kuehles blondes  (26.07.18 10:53:23) 
masaj salonuna gitmek istersen özelden adres verebilirim.


  • kanlakarisikyagmur  (26.07.18 11:48:30 ~ 11:55:07) 
Taksi ile gidip geleceksen değer, Merkez taksi ile 40dk civarı sürüyor saate bağlı olarak. Khreshatikte inersein oraları gezmek zaten 4 saatini alır.

Merkezde güzel bir yemek de yersin ve dönersin. Kiev havalanı büyük değil orada sıkılırsın.

Taksi ücreti Uber kullanırsan: Git-gel 550-600 Grivna tutar.
  • zaxurani  (26.07.18 13:12:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.