[]

evde krem yaptım satabilir miyim? (seboreik dermatit)

yaklaşık 10-12 yıldır belki daha fazla seboreik dermatit rahatsızlığım vardı. denemediğim bir şey de yoktur tedavisi için sözlükte bir sürü bu konuda yazdığım entry de mevcut.

bilindiği gibi kesin bir tedavisi yok, bütün tedaviler kısa süreli çözüm ve rahatlama sunuyor. işin kötüsü ise bu tedavilerin bir çoğu kısa süreli çözüm sunmasına rağmen çok ağır (aknetrent tedavisi, kortizonlu kremler vb.) neyse ben bu sene kendim bir krem yaptım, çeşitli yağlar ve sadece nemlendirici krem ile ve inanılmaz iyi geldi. çevremde kime versem duacı oldular, tabi ki kalıcı rahatlık vermiyor ama çok çok iyi geliyor. satmak istesem çevrem var, bunun legallik boyutu nedir? doğrudan satabilir miyim? internetten satabilir miyim?

neler yapmalıyım? ne dersiniz?

 
izinsiz olacağından için bir şikayete bakar. sana gıcık olan biri, kremin işe yaramadığı biri şikayet ederse?


  • sutlu nescafe  (25.07.18 21:03:16) 
tibbi malzeme sattigin icin, telefon kilifi satar gibi satamazsin. saglik bakanligindan izninin olmasi lazim. acemi'nin dedigi gibi ya tanidik bi eczaci bulup onunla ortak olarak yapmalisin bu isi, yada sirketlerle konusmalisin.


  • crucio  (25.07.18 21:10:17) 
bana yolla kanke


  • hasmetizm 2046  (25.07.18 21:16:34) 
Aman ya sen bunların dediģine ne bakan. Adam gümüş suyu üretip satıyor. Kimseden izin aldığı da yok. Bir sürü de müşterisi var.


  • for day to break  (25.07.18 22:50:18 ~ 26.07.18 10:47:00) 
Bir eczacı ile konuşacağım arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler.


  • a darkness coming  (25.07.18 23:19:52) 
Ben denerim azcık :( ama rozam da var aynı zamanda :(


  • dedi ayca  (26.07.18 07:25:38) 
buraya yazıp ve özel mesaj atıp denemek isteyen arkadaşlar var. şuan aydın'dayım tatil sebebiyle. bayram sonrası istanbul'a geçeceğim işler güçler başlayacak yine o zaman uygun bir yer bulup buluşup denetebilirim. herkese sonsuz teşekkürler yeniden! :)


  • a darkness coming  (26.07.18 11:25:25) 
benim facebook'tan dogal icerikli bakim urunleri aldigim bir sayfa var. yag karisimlarindan nemlendirici, tonik, sac yagi, leke azaltici, aktar spreyi falan satiyorlar. onlara bazen seboreik dermatit de uretsenize diye talep geldiginde olmaz, o tedavi edici urun, o yuzden yapamayiz, iznimiz yok diyorlar.


  • jimicik  (26.07.18 11:53:17) 
Bir kozmetik firmasiyla görüsüp, üretim, izin islerini onlara hallettirip ürünle ilgili ortaklik gibi birsey önerebilirsin.

Eskiden bir kozmetik firmasinda calismistim, istersen özelden de yazisabiliriz.
  • chitosan  (26.07.18 11:56:08) 
Bende de var bu illet. Denemek isteri. :)


  • lorenzen  (26.07.18 17:14:14) 
ahmet nezihi pekcan, yapma ilaç konusunda üstat bir eczacı kendisi, konya'da. ama seminerlerle onunla bununla falan epey şehir geziyor. kendisiyle iletişime geçin, formülün tamamını vermeyin ama fikir alışverişinde bulunun. ülkenin her yerine hazırladığı karışımları gönderiyor, birlikte iş yapabilirsiniz bu formül için.


  • haykorsamdunyaya  (26.07.18 17:42:15) 
abi niye şevk kırıyorsunuz, yerli ilk ilacımız ankaferd bloodstopper bu şekilde bulunmuştur. ben bir formül uyguluyorum faydalı oluyor bunu inceleyin diye hacettepeye götüren vatandaş sayesinde. milyon dolarlık lablardaki çalışmaya neden öncü olmasın? etnobotanik dediğimiz alan halktan az mı bilgelik topladı sanıyorsunuz?

aldırma sen kardeşim, konuş birileriyle.
  • haykorsamdunyaya  (26.07.18 21:33:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.