[]

Moralim cok bozuldu.

Arkadaslar bana bir is teklifi gelmisti babamin is arkadaslarindan.
Ben once cok istedim. Benden cok ailem istedi aslinda.
Ama otobuse binip gidicem ya gorusmek icin, hic gitmeyi istemedim bileti iptal ettim. Cunku benim bilmedigim bir il. Uzun sure is degistirme imkanimda olmayacakti. Bir de ben cok sosyal degilim ama sehirde gidecek, yapacak hicbir sey yok.

Ben kucuk bi yerde buyudum ve bazen ufak birseye ulasmak luks oluyor.
Gidecegim yer il ama birsey yok. bir de ulasimi sorun bizim buraya 20 saat, yuruyuse cikmaya bile korkacagim bi yer. Oraya gitsem sadece is ve ev.
Vazgectim. Bir de ben bu sekilde bi kac yil calistim ve cok zor ayni seyi tekrar yasamak istemedim. Cinsiyet k. Simdi bi kac aydir bosum.

Annemlere dedim, bağrış, çığrış. Yok milletin cocuklari soyle caliskan, boyle azimli. Moralimi bozan baska seylerde var hepsini anlatmak istemiyorum, mezun olduktan sonra beni evde durdurmadilar ama kardesime falan bisey denmiyor is konusunda onu sehir disina bile gondermezler ya da en cok uzuldugumu soyliyim yuksek lisansimin ilk aylarinda bursum yoktu babam 500 lira parayi cok gordu istanbul gibi yerde. Durumumuz kotu degil.
Cok moralim bozuldu gitsemiydim acaba?

 
edit:2 yahu cinsiyetini şimdi gördüm pardon kadın başına zorlanacağını düşünüyorsan gitme tabi burada gönlüne göre bir iş bul.mümkünse aynı şehirde bile olsan ailenin yanından ayrıl o zaman kafan daha rahat olacaktır.


  • basond  (25.07.18 19:59:54 ~ 20:05:05) 
Takma kafana, bu senin hayatin annenin babanin degil. Kendi isteklerine gore bi is bulursun


  • durgunfoton  (25.07.18 20:01:47) 
Benim ailem de aynı şekilde tanıdıklarının otelinde çalıştırmak istedi, ben kabul etmedim. Sonuç aynı, bağırış çağırış. Sonra kendi alanımda iş buldum. Onları dinleseydim kendi alanımda tecrübem olmayacaktı. İyi yapmışsın!


  • geçerkenugradım  (25.07.18 20:31:22) 
bence ailenle yaşama biraz ara ver. yurtta kal mesela. iş bulduktan sonra eve çıkarsın.morali bozma sonuçta sana bir faydası olmayacak.


  • captainmrg  (25.07.18 20:37:38) 
Gitseydin keşke


  • mutlusismankedi2015  (25.07.18 20:46:56) 
Gitmeliydin bence de. En kötü ihtimalle geri dönersin ne olacak


  • graupel  (25.07.18 21:19:26) 
senin hayatın, kendin bilirsin. anne baba öyledir. aile içinde olur öyle şeyler, yarına unutulur.


  • Neill  (25.07.18 21:40:25) 
Şahsi tecrübem bu tarz konularda içinizden geleni yapmak gelmeyeni de yapmamak her zaman sizin hayrınıza oluyor sizin de içinizden gitmek gelmemiş en iyisi gitmemek. Tabi ki maddi özgürlük gibisi yoktur artık o da bundan sonra sizin çabanıza kalmış


  • iwillsee  (26.07.18 12:36:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.