[]

mail adresime başka nerelerden girilmiş öğrenebilir miyiz?

hotmail uzantılı mail adresim var ve neredeyse 20 yıldır kullanıyorum. işle ilgili (avukatlık) 15 yıllık tüm mailler burada tutuluyor. Bu arada bir çok çalışan girdi çıktı büromuza ve şifre halen herkesin bildiği şifre. son zamanlarda bu mailllerin okunduğuna dair kuvvetli şüphelerim var. bunu öğrenmenin bir yolu var mıdır?
Bu arada şifreyi bir türlü değiştiremiyorum, eski kullanılmayan bir maille bağlantılamışım ve bilmiyorum onun şifresini.



 
- Login to your account.
- Go to your Account setting page.
- Now from the menu bar, click on “Security”.
- Finally, you can check your Login History.

kontrol eder misiniz? menü değişmiş olabilir.
  • teknikekip  (25.07.18 15:39:32) 
go.microsoft.com

bu adresle hotmail hesabınıza giriş yaparsanız son 1 aydaki girişleri ip adresi olarak görebilirsiniz.
  • kaosu  (25.07.18 15:39:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.