[]

Dövme Stilleri ve Dövmeciler Hakkında

Selam, ben ilk defa dövme yaptırmak istiyorum üst sırt bölgeme. Bayadır istiyordum da bu yıl hayata geçireceğim diye düşünüyorum. Tasarımını tam olarak kişiselleştirmesem de beğendiğim dövme stili oldukça net. Benim merak ettiğim şu; iyi bir dövmeci farklı tarzda birçok dövme yapabiliyor mu? Yoksa atıyorum rocker tarz ağırlıkta çalışıyorsa o tarz dışındakilerde sorun çıkıyor mu? Birkaç tane tanıdık dövmeci var ama önceki çalışmaları benim zevkimden baya uzak. Onlara kalsa yaparım, indirimli yaparım gibi şeyler söylüyorlar ama hayatım boyunca taşıyacağım için çok titizleniyorum. Bu konuda deneyimli olanlar beni bilgilendirebilir mi? Teşekkürler şimdiden.

Beğendiğim dövme stillerini de buraya bırakayım:

www.instagram.com
www.instagram.com

 
Belli bir yerden sonra hepsinin tarzı oturuyor. Örneğin ben suluboya gibi bir tarzı portfolyosunda böyle çalışma olmayan birine yaptırmam. Ya da Eva Karabudak tarzı birine gidip motorcu dövmesi yaptırmam. Yaparlar elbet de ne gerek var riske atmaya.


  • whoosie  (25.07.18 13:52:42 ~ 13:53:41) 
Her dovme stilini her dovmeci yapamaz. Yaparim diyorsa ordan uzaklas.

Her tattoo artistin uzman oldugu bir veya birkac stil olur genelde. Elbette bir seyler yaparlar ama o tarzin ustasinin yaptigi gibi olmaz.

Eger desen ve stil konusunda netsen artik bu konuda en uygun tattoo artisti bulmak kalmis.

Dovmecinin eski calismalarina goz atarak gerekirse studyosuna gidip portfolyosunu isteyerek gozlem yaparak dogru dovmeciyu bulman lazim.

Dovmeci konusunda titiz olmak iyi bir sey merak etme. Ozellikle bazi desen ve stilleree seni vezir de yapar rezil de.

Arastirma evresini uzun tut. Yazin dovme yapilmamasi bakim icin daha iyi zaten aceleye gerek yok.
  • AlsterWasser  (25.07.18 13:53:27 ~ 13:55:03) 
hocam en riskli stilleri istiyorsun, öyle önüne gelene yaptırma. bilene yaptırman lazım yoksa gerçekten üzer. ben dotwork olmasını istediğim için Biçem Şinik'e yaptırdım. Yine olsa başkasına bulaşmazdım. Herkes dotwork yaptırıyor ama dünyanın en basit dövmelerinden biri olmasına rağmen gören herkes benim dövmemle ilgilendi yine de.


  • lcha  (25.07.18 14:03:21 ~ 14:04:09) 
Bir adet Koray Karagözler'den bir adet de Eva'dan dövmem var. Suluboya tarzı dövmelerde ikisi de çok iyi. İyi bir dövme istiyorsan kesinlikle paraya kıyıp istediğin tarzda dövmeler yapmış birine gitmen gerek yoksa pişman olursun.. Bir de yazın bitmesini bekle bence. Dövmenin ilk 1 ay kesinlikle güneş görmemesi gerekiyor. Sonrasında da sürekli güneş kremi süreceksin zaten.


  • pitjantjatjara  (25.07.18 14:12:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.