[]

Bulgaristana Metro turizm ile gidiyorum

arkadaşlar merhaba,

multi şengen vizem var. italyaya girip çıktım.
süresi bitene kadar bulgaristana gidip geleyim diyorum.
oteli ayarladım. metro turizmden bilet aldım.
avcılardan bineceğim(ambarlı tesisinden).

ilave birşey yapmaya gerek var mı? pul alacağım sadece. onu da kapıda alabilirim sanırım.

geceyarısı sınır kapısında kalmayayım. tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.
gideceğim şehir: burgas. ayrıca orayla ilgili bilgiler de makbule geçer.

teşekkürler

 
sıkıntı yok aynı şekilde geçtim 2013 yılında.
çok olmuş lan.

  • işimdeyim gücümdeyim  (25.07.18 12:51:19) 
Yunanistan'a geçerken ben harç pulu ücretini herhangi bir bankaya yatırıp makbuzunu götürüyorum. Bence öyle yap daha garanti olur, belki kapıda alınmıyordur veya bir sorun çıkar.


  • peggy  (25.07.18 12:56:08) 
@peggy +1,

O işi önceden halletmeni tavsyie ederim. Çümkü eğer değişmediyse pasaportların verildiği memur bakmıyor o işe içeride bir yerlere gitmek gerekiyor bina uzakta vs. Zaten otobüsteki birçok insan çift vatandaş olur, onlar bulgar pasaportuyla tık diye geçer. O yüzden en iyisi sen bankada falan halledersen daha iyi.
  • senolll  (25.07.18 12:58:37) 
Ben de Yunan Schengen'i ile 2013'te Metro ile gittim. Sinir polisleri tipine bakıyorlar.

Dönüşte Metro arıza yaptı. Bulgaristan'ın bir köyünde pazar günü 6 saat bekledik. Bir bakkal vardı sadece. Aç susuz kalmaması için oradan çikolata falan aldık. Çok kötüydü.
  • Traveller  (25.07.18 13:05:46) 
Bankayla ugrasmana gerek yok,tum kapilarda pul satiliyor.kapikule icin cikis gislerinin yaninda 5 numarali gise,derekoyden cikilirsa isletme binasinda.ikisinde de toplam mesafen 10 metre.pasaportlarniz muavin topluyaip liste yapiyor siz bir seyle ugrasmiyorsunuz zaten.

Burgas ufak ve guzel bir sehir,neredeyse butun atraksiyon sunny beachte muhtemelen sizin otelde ordadir.iyi eglenceler.
  • duptıs  (25.07.18 13:05:55) 
Sınırda sadece pul ihtiycın olacak onun içinde metro muavinlerinden yardım alabilirsin. Burgas merkez morska gradina yani sahil boyu ve parkı meşhur. Galleria ve burgas plaza adında 2 tane avm var merkeze 3-4 km uzaklıktalar. Tarihi yer olarak merkeze 30-35 km uzaklıkta nessebar antik kenti ve sozopol var meşhur olarak, gece hayatı olarak slancev brag sunny beach bölgesi var nessebara 3km uzaklıkta. Sormak istediğin özelikle bir konu var ise yardımcı olabilirim.


  • slymnctn  (25.07.18 13:09:03) 
Burgas merkezde kalacağım. Nessebar ve sunnybeach meşhur anladığım kadarıyla. Burgas plajı ve parkı da çok güzel görünüyor bu arada. Gece kulübü falan pek takılmam. Casinolara takılırım ama :) teşekkürler bilgiler için. Gezip görecek başka yerler varsa tavsiyeleri iletin lütfen


  • evy mudamo  (25.07.18 19:56:52) 
geçen sene otobüsle gittim bulgaristana. aynen öyle pulu orada alıyorsun. ama ben nişikli turla gitmiştim. metro seferi iptal etmişti sabah 7deki otobüsün iptalini sabah4 te öğrenmiştim...

burgas çok güzel. otelin adını hatırlamıyorum ama tren istasyonuna yakın en uzun bina olan otelin üstten 2. katında kalmıştım. manzara muhteşemdi. o otelin kapısını karşına al soldan devam ettiğinde otelin altında süper bir restorant var orada yemek yiyebilirsin çok güzel oranın en lüks yerlerinden biri. o caddeyi heykele doğru devam ederek gezebilirsin.

bir de otelin yine solundan yukarı bir cadde gidiyor. o caddeyi dümdüz takip edince muhteşem bir parka ve altında da plaja ulaşıyorsun. o arada bir sürü yeme içme yerleri var zaten. çok güzel kafeler falan da var.
  • c1b2k3  (25.07.18 20:49:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.