[]

Instagram'da sürekli tesadüfen çekilmiş gibi fotoğrafları olan insanlar?

Merak ettiğim bunlar ünlü olmayan normal insanlar, özel fotoğrafçıları yok ama bütün fotoğrafları sanki tek işi bu kişinin doğal hallerini habersiz fotoğraflamak olan bir insanın elinden çıkmış gibi nasıl oluyor?

Beni çek deyip doğal hayatta pozu/rolü mu veriyorlar, en absürdü bu insanların uyurken fotoğrafları oluyor, bu da mı numara?


 
hepsi, her şey bir illüzyon. instagram kültürü.

buyrun --->www.youtube.com

(bkz: haberim yokmuş gibi çek kanka)
  • AlsterWasser  (24.07.18 18:34:53 ~ 18:42:56) 
yanindaki arkadaslarina cektiriyorlar, sonra arakadaslari poz veriyor onlar cekiyor vs vs


  • hot potato  (24.07.18 18:42:58) 
Kuzenlerin bu tip insanlara örnek olabilir, koyacakları bir fotoğraf için 150-200 civarı fotoğraf çekiyordum :D
Bir dönem böyle sürdü ve sonunda ehhyyyeter yaptım artık çekmiyorum, bu tipler bir yerde fotoğraf çekilmek için istediği pozu vermek için imkanı dahilinde 100lerce km yol da gidebiliyor mesela, ne için? bir poz için :D

Evet birileri çekiyor, çeken kişi aklı başında birisiyse, karşılığında para almıyorsa sonunda o kişi ile o ilişkiyi keser ama.
  • atom karincanin torunu  (24.07.18 19:11:08) 
Ben foroğraflamayı çok severim. Arkadaşlarla bir şey yaparken onlar farkında olmadan doğal hallerini çekiyorum ben mesela. Sonra beğenirse paylaşıyor. Böyle gerçek anlamda "haberim yokmuş" fotoğrafları da var yani :)


  • m e b  (24.07.18 19:26:59) 
daha geçen vapurda bir kadının ''haberim yokmuş gibi fotoğrafımı çeker misiniz'' dedi ve elime telefonunu tutuşturdu.


  • neverlose  (24.07.18 19:42:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.