[]

İstanbul'da yıkılan ev

Az önce haberim oldu. Onca ailenin herşeyi yok oldu gitti.
Ayrıca binanın ruhsatı yokmuş galiba.

Soru: ne olacak bu insanlara ?

 
belediye biz koruyacağız demiş.
normal koşullarda suçlu olan firma üstlenmeli ama senin benim vergimden gider yine nolcak.

  • lcha  (24.07.18 16:09:45) 
Turk isi surec iste. Bina var, elektrik, su baglanmis ama ruhsat yok. Sigorta desen zaten ruhsat olsa bile hak getire... Belediye yardimci olmaya calisir ama kac katli bina uzerinden hak sahiplerine daire bedeli kadar falan odeme yapacak hali yok. Diger taraftaki insaati yapan firmaya falan dava acilabilir ama oradan da sonuc cikar mi, ne zaman cikar tamamen belirsiz. Isleri zor, Allah yardimcilari olsun.


  • salihdt  (24.07.18 16:27:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.