[]

xiaomi red mi5 plus orjinal şarj aleti nereden bulabilirim?

sb.

şark aletimi kaybettim, sıfır şarj aleti aldım 50 liraya fakat telefonum zerre şarj olmuyor. orjinal şarj aletiyle deniyoruz normal şarj oluyor.

orjinal şarj aleti nereden bulabilirim %100 güvenilir? ek olarak red mi5 plus orjinal şarj aleti olan birileri fotoğrafını atabilir mi?

teşekkürler.

 
Cihazınız quick charge 3.0 uyumlu bir cihaz olduğu için orjinal şarj aletinden çok quick charge 3.0 uyumlu kaliteli bir şarj aleti almanız gerekir. Büyük ihtimalle size orjinal diye satılan Xiaomi şarj cihazının quick charge özelliği yok, sahte olması da kuvvetle muhtemel.


Size quick charge 3.0 özellikli şarj aleti olarak Anker veya Aukey markasını tavsiye ederim.
  • synthetic a priori  (24.07.18 02:07:22) 
synthetic a priori ilk paragraf +1.
kullanmadığım için tavsiyesine yorum yok. bana da aynını yaptılar, sahte isterseniz kendi telefoncumu önerebilirim :)
orijinal diye verdiği şarj cihazının fotosunu eve varınca atarım.
...
i.hizliresim.com
hızlı şarj olmasa da normal işini yapıyor. hızlı şarj bataryayı yoruyormuş zaten.
  • g7mor  (24.07.18 03:32:57 ~ 04:26:20) 
Ben de xiaomio red mi 5 plus kullanıyorum, yurt dışından aldım, sarjı hızlı ve sorunsuz oluyor. arkadaşım şu an çin de istersen sana da orjinal aldırabilirim? ben de ki şarj aletin fotoğrafını akşam atarım.


  • xdenizx  (24.07.18 07:49:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.