[]

Benim dişlerim beyaz olabilir mi

Is that possible? Alayı dolgulu. Ön kısım için konusuyorum. Dişçim dedi ki beyazlatma yapsak dolgulara işlemez. Onların tonu farklı olur. E şu an sarıya yaklaşıyo beyazlatma lazım. Fırçalıyorum falan da hikaye yani. Neyse. Diyo ki. Kaplama yapalım seramik bişeler. Ee 500 euro tanesi. Dedim sen ne diyon. Sıfırı ne kadar dişin.

Ben dişçime yakın diye gidiyorum. Ama son 1 senedir kanal vs yaptığı tedavi bulduğu bulamadığı çözümlerden memnun değilim. Kanal yaptı çok çürükmüş ağrır acır yine diyo. Sormadan dişimi çekti falan. Neyse.

Siz ne dersiniz. Ucuz yollu beyazlatma mümkün mü. Napak.

 
dolgulu dis de beyazlatilir. kar beyazi yapmayacak zaten. bir iki ton acacak ki dogal goruntu bozulmasin. sana kaplama kitlemek icin demis oyle seyler. " Kanal yaptı çok çürükmüş ağrır acır yine diyo" bunu da ilk kez duyuyorum. kanal tedavisi dedigin sey dislerin sinirlerinin alinmasidir. zaten cok curumus, dolgu tutmayacak dislere cekimden onceki son care olarak yapilir. sinirleri olmayan bir dis nasil agritiyormus acaba. baska bir dis hekimine git. isin gecmisini anlatmadan "dislerimi beyazlatmak istiyorum bir de su disim biraz agriyor" de bakalim ne cevap verecek

not: annem dis hekimi.
  • crucio  (23.07.18 23:10:20 ~ 23:10:45) 
kanal yapılan diş çürük diye ağrımaz. belli ki tam temizleyememiş ya da düzgün dolduramamış. açıp kanallara tekrar bakması ve bunun için senden para almaması lazım. ayrıca kaplama 500 euro değil, daha yeni yaptırdım tanesi 500 tl falan. dişçini değiştir.


  • sir gawain  (23.07.18 23:34:00 ~ 23:35:48) 
Yorumları dikkate alma, mantıklı şeyler çok az.

Dolgulu dişe beyazlatma yaptırırsan dolgu rengi koyu kalır, onları da değiştirmek lazım. Bunu göze alıyorsan yaptır.

Ucuz yollu beyazlık da rüya. Malzemeler hep ithal. İstikrar sürdüğünden döviz yüksek. Dandik malzeme kullanılmazsa bu işin ucuzu yok.
  • bir ileti paylastim  (24.07.18 00:10:11) 
turkiye'de mi bir disin kaplamasi 500 euro?


  • baldur2  (24.07.18 10:54:53) 
baldur2 evet, estetik amaçlı yapılan lamine veya empress dişlerin fiyatları o civarda.


  • svarte dauen  (24.07.18 12:11:48) 
*sigara iciyorsaniz dis beyazlatma yaptirmayin.

*evde hindistan cevizi ve karbonat karisimiyla kendiniz yapabilirsiniz.
  • jimicik  (24.07.18 12:24:56) 
alt tarafı bir* kağıt parçası... ver gitsin.

cdn.turkmedya.com.tr
  • güneyli çocuk  (24.07.18 12:36:45 ~ 12:37:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.