[]

bedelli askerlik (Y.dışı)

Selam millet,

1095 gün çalışma süremin dolmasına 7 ay var ancak yaşım falan tuttuğundan ben neden doğrudan yararlanamıyorum?

Var mı mantıklı bir izahı? E size daha ucuz durumu da ortadan kalktı.(1000-2000 değişikliğinden sonra)

Ne dersiniz bir ihtimal bunu da değiştirirler mi?

Sağolun.

 
yani 21 gün görünüyor su an eger gidiyim diyorsan yararlanabilirsin gayet ama 21 gün gitmeden halledebiliyorsun dövizlide. ben 21 gün kalkarsa direkt öyle halletcem kaldirmazlarsa da bekleriz 3 senemizin dolmasini napalim


  • isvicre rakisi  (23.07.18 12:36:52) 
değişecek bir şey yok ki. bedelli askerlik ayrı bir şey, yurtdışında çalışanlar için dövizli askerlik ayrı bir şey. 7 ay sonra 3 yılın dolunca başvurabilirsin. yok ben 7 ay beklemem şimdi yapacağım dersen gelip yapabilirsin zaten bir engel yok. tek fark olarak kesinleşirse 21 gün de askerlik yapacaksın.


  • nrmnm  (23.07.18 12:38:31) 
yav ne acelen var, bekle 7 ay daha 2000 euro'dan yap. (4bin tl falan fark var arada az para mi)

eve geldigin bile yok, doldurursun zaten 7 ayi hemen.
  • brkylmz  (23.07.18 12:43:34) 
7 ay sonrası için tecilin devam ediyorsa yani 7 ay sürede konsolosluk falan bir sıkıntı olmayacaksa ve işinden memunsan devam ediyorsan 7 ay sonra dövizli yaparsın. düzenini bozma yani.

ama oralardan ve işinden sıkılıp bir an önce 21 gün yapıp kurtulmak istiyorsan buraya gel öyle yap.
  • Neill  (23.07.18 12:45:19) 
yazdıklarınızdan, ''hem ayranım'' durumunda olduğumu anladım.

Bekleyeyim 7 ay daha.

@abi, ya evde yoksan ksdlflsd. O fark hep var yalnız, kurdan bir avantajı olmuyor beklemenin.
  • tsubasa  (23.07.18 12:49:02) 
hayirlisiyla surdan birini bulup bi de eversek seni tam olacaslfjsdlkfjdsf.

not: askerlik engeli yoktur, eglenceli cocuktur. tanisaniz cok seversiniz.
  • brkylmz  (23.07.18 13:07:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.