[]

Safiye İnci kaç yıl ceza aldı?

Haberlerde tutuklandı diyor ama kaç yıl aldığını yazmıyor. birde bu kadın artık memur falanda olamaz demi?




 
tutuklanmakla mahkum olmak farklı şeyler.


  • catch the arrow  (22.07.18 16:42:24) 
Tutuklu yargılanmasına karar verildi. Henüz hüküm yok.

Atatürk'e hakaretin cezası 1 ila 3 yıl arasında. İyi hâl, şu bu derken bu ceza 3-5 aya düşecektir. Onun da hükmün açıklanması geriye bırakılarak infaz edilmeyecektir.

Sanık muhtemelen ilk duruşmada tahliye edilecek yani.
  • amortisman  (22.07.18 16:45:39) 
ceza alması saçma, ama alacaktı birşeyler.


  • idonthaveatvset  (22.07.18 17:05:02) 
6 ay ve fazlası sicile işleniyor.
komik bir ceza alıp zafer pozu bile verebilir.

  • neymis  (22.07.18 17:22:12) 
ibret olsun diye bir tutuklama. twitter'dan: "s.i.'nin tutuklanması= atatürkçülerin gazını alma + vakitsiz öten horozun başını kesme" yorumu yapmıştı birisi.

seçim de bitti ama bu tür çıkıntılık yapanlara fırsat verilmeyecek sanırım. ama fesli vatandaş hala el üstünde, tuhaf bir durum yani.

oluşan infialden dolayı tutuklama yapıldı. muhtemelen yakında serbest kalır. sembolik bir ceza alır, ertelenir vs bu konu da böylece kapanır.

memur falan da pekala olabilir, hatta şansı artmıştır bile.
  • runagain  (22.07.18 23:06:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.